• Scriptie nakijkdienst
  • Ervaren taalkundigen
  • Binnen 24 uur

Studieopdracht laten nakijken

Gepubliceerd op 16 februari 2022 door R. van Ravenstein

Citeer dit artikel

Tegenwoordig zijn de taaleisen van opleidingen vrij streng. Niet alleen voor scripties, maar ook voorverslagen. Zo mag een pagina doorgaans maximaal één tot drie taalfouten bevatten. Je studieopdracht laten nakijken kan dan ook een verstandige keuze zijn als je niet helemaal zeker bent van jouw taalgebruik.

Het belang van een goed geschreven tekst

Als student word je klaargestoomd voor de arbeidsmarkt. Het is van belang dat je in je toekomstige baan geen taal- en grammaticafouten maakt. Naast dat dit onprofessioneel overkomt, zullen (zaken)relaties twijfelen aan een eventuele samenwerking.

De nakijkservice van 24editor

Met de nakijkdienst van 24editor corrigeren we niet alleen de tekst, maar leren wij je ook hoe je de taalfouten in de toekomst kunt vermijden.

Door middel van heldere opmerkingen in de kantlijn van het document, wijzen wij je op gemaakte fouten en verwijzen wij naar artikelen in onze Library, waarin wij voorbeelden geven hoe je deze fouten kunt vermijden.

Welke studieopdrachten kan je laten nakijken?

Bij 24editor helpen wij je met alle onderwijsgerelateerde teksten, zoals een essay, stageopdracht, moduleopdracht, portfolio-opdracht, verslag, werkstuk, betoog, onderzoeksplan, adviesrapport en scriptie.

Waarop kan je een studieopdracht laten nakijken?

Je studieopdracht kun je laten nakijken op taal en structuur. Maak je in je opdracht gebruik van bronnen en moet je deze verwerken volgens de APA-regels, dan kun je kiezen voor de APA-check.

Wat is de Taalcheck?

De Taalcheck is onze basisdienst waarmee wij taal- en grammaticafouten in je tekst verbeteren. Daarnaast corrigeren wij slecht geformuleerde zinnen en passen we academische woordkeuze toe.

Wat is de Structuurcheck?

De Structuurcheck is een aanvullende dienst waarmee wij de opbouw en indeling van je tekst controleren. Daarnaast kijken wij of je bepaalde onderdelen niet onnodig herhaalt en of de kopjes en titels correct zijn weergegeven.

Wat is de APA-check?

De APA-check is de meest uitgebreide controle voor je bronnen die er is, zodat je bronvermelding foutloos is.

Niet alleen controleren wij of alle bronnen in de tekst en literatuurlijst voldoen aan de APA-regels, maar we zoeken de bron ook daadwerkelijk op en we kijken of je geen titel of auteursnamen mist of verkeerd hebt gespeld, de juiste publicatiedatum hebt weergegeven en of de hyperlink werkt.

Hoe redigeren wij een tekst?

De tekst kijken wij na in Word met de functie ‘wijzigingen bijhouden’. Aan de hand van de rode lijnen kun je precies zien waar de editor iets heeft verbeterd in je tekst. In de kantlijn geven we in een kader meer uitleg over de wijziging.

Wie kijkt je document na?

Een ervaren editor uit jouw vakgebied zal jouw tekst nakijken. Hij of zij heeft veel ervaring met het toepassen van academisch taalgebruik en weet aan welke taaleisen jouw opdracht moet voldoen.

Hoe snel kijken we je document na?

Heb je te maken met een krappe deadline, dan kun je kiezen voor onze spoedservice van 24 uur. Kleine opdrachten tot 2.500 woorden kunnen wij vaak zelfs nog dezelfde dag voor je nakijken.

Heb je wat meer tijd voor het inleveren van je opdracht, dan kun je kiezen voor de nakijktermijn van 3 of 7 dagen.

Hoe upload je een document?

Wil je je studieopdracht laten nakijken en opsturen ter controle, upload dan eenvoudig je document op onze website. Kies de dienst(en) en de nakijktermijn, en selecteer eventueel pagina’s die je niet wilt laten nakijken.

In de volgende stap vul je je persoonsgegevens in, zodat wij je kunnen bereiken als wij vragen hebben. In de laatste stap betaal je de opdracht, waarbij je kunt kiezen uit meerdere betaalmogelijkheden zoals iDeal en PayPal.

Is onze nakijkservice betrouwbaar?

Je kunt met een gerust hart gebruikmaken van onze betrouwbare nakijkservice. We gaan met elk document uiterst zorgvuldig om, omdat het ons doel is dat jij slaagt. Daarnaast zal je jouw document nooit in een openbare database tegenkomen. Wij delen namelijk geen informatie met derden.

Het uploaden van je document gaat veilig en snel. Binnen een paar minuten kunnen wij je opdracht al doorsturen naar een beschikbare editor. De uploadomgeving is tot slot beveiligd, zodat hackers geen berichten en informatie kunnen onderscheppen.

Wat vind jij van dit artikel?
0 0
Terug naar overzicht
Scriptie & Verslagen nakijken op taal
Scriptie nakijken op taal & structuur
Scriptie APA-check
CV & sollicitatiebrieven nakijken