• Scriptie nakijkdienst
  • Ervaren taalkundigen
  • Binnen 24 uur

Scriptie nakijken op taalfouten

Scriptie nakijken op taalfouten

 

24editor

24editor is dé nakijkdienst voor jouw scriptie en verslagen. Ons doel is om jouw scriptie naar een hoger niveau te tillen. Dit doen wij door jouw scriptie volledig te laten redigeren door één van onze ervaren taalkundigen. Hiermee voorkom je dat jouw scriptie wordt afgekeurd op basis van taalfouten.

Al onze taalkundigen hebben een streng selectieproces doorlopen en zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van uitstekende taalvaardigheid, ervaring met tekstcorrectie, gedrevenheid en punctualiteit. Scriptie nakijken op taalfouten? Bij 24editor ben je verzekerd van de beste kwaliteit.

Gebruik onze tool om je scriptie na te laten kijken op taalfouten

Waarom jouw scriptie nakijken op taalfouten?

Vaak ben je maandenlang bezig met het schrijven van een scriptie, waardoor op een onvermijdelijk moment tunnelvisie wordt gecreëerd. Je hebt de tekst immers al zo vaak gelezen dat taalfouten helaas niet meer opvallen. Een frisse, kritische, taalkundige blik biedt oplossing.

Hogescholen en universiteiten verwachten een kwalitatief goed geschreven scriptie, terwijl hierin steeds minder begeleiding plaatsvindt. Onderwijsinstellingen beoordelen scripties aan de hand van een model dat gebaseerd is op de beschrijving van het Europees Referentie Kader. Dit beoordelingsformulier bevat alle taaleisen waaraan een scriptie dient te voldoen.

Onze taalkundigen kijken jouw scriptie na aan de hand van deze eisen, voordat de examinator dit doet. Twijfel je aan de kwaliteit van jouw scriptie? Laat jouw scriptie nakijken op taalfouten en verhoog daarmee automatisch jouw slagingskans.

Scriptie nakijken op taalfouten

Wanneer voldoet een scriptie aan het vereiste taalniveau?

Een beginnende student dient te beschikken over het taalniveau C1. Met niveau C1 – dat slechts 10% van de bevolking beheerst – kan iemand goed gestructureerde teksten schrijven over complexe onderwerpen, waarin relevante standpunten uitgebreid worden uitgewerkt en ondersteund met aanvullende punten, redenen en voorbeelden. Tot slot moet iemand kunnen afronden met een passende conclusie. Dit is een beknopte omschrijving van het taalniveau. Een uitgebreid overzicht van de eisen vind je hier.

Scriptie nakijken op taalfouten

Onze taalkundige experts kijken jouw scriptie niet alleen na op spelling en grammatica, maar ook op zinsconstructie, stijl, formulering, interpunctie én structuur. Een goed gestructureerde tekst is prettig leesbaar. Maar vaak weten studenten niet precies wat structuur inhoudt. Structuur ontstaat middels signaalwoorden die zinnen en alinea’s aan elkaar verbinden, waardoor een logische opbouw ontstaat.

Met een woordtarief vanaf € 0,0075 is 24editor de voordeligste nakijkdienst van Nederland. Vergelijk het zelf en bereken met deze handige tool de kosten voor jouw scriptie.

Scriptie nakijken op taalfouten én structuur

Bij 24editor laat je jouw scriptie niet alleen nakijken op taalfouten, maar ook op structuur. Tegen een meerprijs van € 0,004 per woord controleert en corrigeert onze taalkundige de algehele opbouw van jouw scriptie.

Scriptie nakijken op APA bronvermelding

Studenten vinden het vaak lastig om de bronvermelding en -verwijzing correct toe te passen volgens de APA-richtlijnen. Daarom is het tevens mogelijk om jouw scriptie voor € 49,95 te laten nakijken op APA.

Onze nakijkdienst is vrijgesteld van btw.

 

7 dagen 3 dagen 24 uur
Nakijken op taal € 0,0085 € 0,0115 € 0,0145
Nakijken op taal + structuur € 0,013 € 0,016 € 0,019
APA-check Vanaf € 49,95

 

Feedback

Jouw nagekeken scriptie wordt voorzien van gerichte feedback ter verbetering van de inhoud en schrijfvaardigheid. De taalkundige wijst je op veelvoorkomende fouten en adviseert je hoe je ze in het vervolg kunt vermijden.

 

Uploadproces

Upload jouw document en doorloop 3 eenvoudige stappen.

Stap 1: Upload jouw document. Verwijder eventueel pagina’s die niet nagekeken hoeven te worden en selecteer de nakijktermijn.

Stap 2: Vul jouw contactgegevens in of maak een account aan. Met een account kun je kortingscodes activeren.

Stap 3: Selecteer de gewenste betaalmethode en reken veilig af. Voor elke opdracht hanteren wij een starttarief van €10,-.

 

Tot slot: waarom kiezen voor 24editor?

Deskundig, voordelig en betrouwbaar. Dit zijn enkele kernwaarden die 24editor omschrijven. Bij 24editor laat je jouw scriptie veilig en voordelig nakijken door een taalkundige expert. Al onze taalkundigen hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend. Wij hanteren een streng privacybeleid. Jouw gegevens worden nooit gedeeld met andere partijen.

Contact

Heb je een vraag, dan kun je ons mailen op info@24editor.com of bellen op 020 – 890 0 231

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren