• Scriptie nakijkservice
  • Beste kwaliteit
  • Beste taalkundigen

Scriptie na laten kijken

Scriptie na laten kijken bij 24editor

Wil jij jouw scriptie na laten kijken door een professionele taalkundige? Voorkom dat jouw scriptie wordt afgekeurd op taal of plagiaat, schakel onze hulp in. Ons team van taalkundigen bestaat uit gedreven en ervaren en gedreven editors.

Nakijken op taal

Jouw scriptie na laten kijken betekent geen pijnlijke missers of grammaticale fouten in jouw onderzoek. 24editor biedt de voordeligste nakijkdienst voor de beste kwaliteit. Vanaf €0,006 per woord kun je jouw scriptie na laten kijken op spelling, grammatica, zinsbouw, stijl, formuleringen, tikfouten en interpunctie.

Nakijken op structuur

Ben je nog niet helemaal zeker van de structuur en volledigheid per scriptie onderdeel? Vink ‘structuur’ aan tijdens het uploaden en wij controleren dan ook de structuur van jouw scriptie of verslag. Vanaf €0,009 per woord wordt de algehele opbouw en volledigheid van jouw scriptie gecontroleerd. In de vorm van feedback ontvang je opmerkingen en suggesties om jouw scriptie inhoudelijk te verbeteren.

Nakijken op APA-bronverwijzing

De bronvermelding in jouw scriptie moet correct zijn weergegeven. Doe je dit niet, dan pleeg je plagiaat. Twijfel je aan de juistheid van de bronvermelding in jouw scriptie? Voor €49,95 zorgen wij ervoor dat zowel de bronvermelding in de tekst, als je titelbeschrijving in de literatuurlijst voldoen aan de APA-richtlijnen.

scriptie na laten kijken

Hoeveel kost het om je scriptie te laten nakijken?

Een scriptie laten nakijken hoeft niet duur te zijn. Om te illustreren hoe voordelig 24editor is in vergelijking tot andere nakijkdiensten, hanteren we het volgende voorbeeld:
Een scriptie van 15.000 woorden laten nakijken op taal kost je bij 24editor €100,- (15.000 x €0,006 + €10,-). Bij andere nakijkdiensten betaal je €140,- (15.000 x €0,008 + €20,-). Scriptie na laten kijken? Bij 24editor bespaar je minstens €40,-.

Bij 24editor bespaar je minstens €40,-.

Hoe gaan wij te werk?

Met één druk op de knop upload je eerst jouw scriptie. Vervolgens kun je pagina’s die niet nagekeken hoeven te worden, deselecteren. Het aantal woorden en de prijs nemen automatisch af. Selecteer de termijn, vul jouw contactgegevens in en voltooi de betaling. Binnen enkele seconden komt de opdracht bij ons binnen, waarna wij het direct doorsturen naar één van onze editors.

Aan de hand van wijzigingen bijhouden in Word corrigeert de editor jouw scriptie en voorziet hij deze van feedback. Je ontvang twee versies van jouw scriptie. Eén versie waarin je precies kunt zien wat de editor gewijzigd heeft. En één versie waarin alle wijzigingen reeds zijn geaccepteerd.

Wil jij jouw scriptie na laten kijken door een professionele editor zonder daarvoor een half maandsalaris te hoeven betalen? Schakel 24editor in. Onze nakijkdienst is voor studenten vrijgesteld van btw.

scriptie na laten kijken

Wil je meer informatie over bijvoorbeeld waaraan een afstudeervoorstel moet voldoen, hoe de opbouw van een scriptie eruitziet of hoe je zelf de APA bronvermelding kunt toepassen? Neem dan een kijkje in onze Library.

Contact

Je kan ons via mail bereiken op info@24editor.com of telefonisch op het volgende nummer
+31 (0)2 0- 8900 231