• Scriptie nakijkdienst
 • Ervaren taalkundigen
 • Binnen 24 uur

Scriptie laten nakijken

Scriptie nakijken

Een scriptie laten nakijken doe je bij 24editor. Jaarlijks helpen wij honderden studenten met afstuderen. Het is natuurlijk logisch dat je in de laatste fase van je studie alleen maar zekerheid nodig hebt voor het behalen van je diploma. Door gebruik te maken van onze scriptie nakijkservice zorg je ervoor dat jouw scriptie voldoet aan alle eisen van jouw opleiding. Een scriptie nakijken doen we altijd op taal, structuur en APA-bronvermelding. Taaltechnisch controleren wij onder andere de grammatica, zinsopbouw en spelling. De structuur controleren we op basis van de opbouw van je scriptie en of alle verplichte onderdelen hierin zijn verwerkt. Daarnaast controleren we of alle bronnen in de lopende tekst en in de literatuurlijst correct zijn vermeld. Daarbij kun je zelf de nakijktermijn bepalen. Zo kun je jouw scriptie laten nakijken binnen 24 uur. We begrijpen namelijk heel goed dat studenten vaak in een drukke periode zitten. Onze snelle service biedt hiervoor een uitkomst.

Scriptie schrijven

Tijdens het schrijven van een scriptie krijg je waarschijnlijk wel scriptiebegeleiding of maak je gebruik van een scriptiebank of andere scriptiehulp. Wij raden je aan om je werk ook te laten nakijken op taalfouten, omdat bij meer dan 3 taalfouten per pagina je scriptie inhoudelijk wordt afgekeurd. Dat is natuurlijk zonde van al het werk en de tijd die je erin hebt gestoken. Bij 24editor helpen we je daarom graag met het controleren van je scriptie. We geven je ook graag een inkijkje in de verschillende onderdelen waarop wij controleren. Wij kijken dan niet alleen na op bijvoorbeeld zinsconstructie en spelling, maar ook op academisch taalgebruik. Het is ook heel belangrijk om de structuur van je scriptie te laten controleren. Denk hierbij aan de rode draad van jouw scriptie, maar ook de implementatie van de verschillende onderdelen waaruit je onderzoek bestaat. Essentieel bij het schrijven van een scriptie is een logische opbouw van de hoofdstukken, paragrafen en alinea’s. Voordat je begint is het zeker geen slecht idee om uit een database een voorbeeldscriptie te lezen. Als je aan de slag gaat is het erg belangrijk om een goed plan van aanpak te schrijven. Dit is het vertrekpunt van je onderzoek, waarmee je eigenlijk de basis legt voor jouw werk dat je gaat uitvoeren. Jouw scriptiebegeleider hecht hier ook veel waarde aan. Dit kunnen wij uiteraard ook voor je nakijken.

Opbouw

De indeling van een scriptie is opgebouwd uit verschillende onderdelen. Dit verschilt echter per opleiding of type onderzoek, maar veel onderdelen zijn vaak onmisbaar. Denk hierbij aan een voorblad, voorwoord, samenvatting, inhoudsopgave, inleiding, leeswijzer, theoretisch kader, onderzoeksmethoden, conclusie en een implementatieplan. Natuurlijk zijn er, afhankelijk van jouw scriptievorm, nog veel andere onderdelen.

Wij lezen jouw scriptie grondig door, voeren de wijzigingen direct door en geven feedback op de structuur. De wijzigingen van de taal en bronvermelding doen wij middels wijzigingen bijhouden in Word.

Natuurlijk kunnen nog veel meer onderdelen van toepassing zijn op jouw scriptie. We hebben daarom veel kennis in huis over de verschillende onderzoeksmethoden en modellen die gebruikt kunnen worden bij het doel van onderzoek. Zo is bijvoorbeeld de SWOT-analyse één van de meest gebruikte modellen. Het is een model waarmee je de sterktes, zwaktes, kansen en bedreigingen van een markt, onderneming of product in kaart brengt. Erg bruikbaar bij een marktonderzoek voor een organisatie. Er zijn natuurlijk nog veel meer modellen die vaak gebruikt worden, zoals het business model canvas (BMC), de DESTEP-methode, het 7s model, de piramide van Maslow, de balanced scorecard en de NPS score. Lees je goed in over een model, want het is belangrijk om de essentie van het model te gebruiken, zodat je de inhoud van je scriptie op de juiste manier kunt onderbouwen. Op onze website geven we je nog veel meer informatie over het nut en gebruik van deze modellen.

Heb je vragen of wil je nu direct al je scriptie uploaden? Op onze website kun je alle informatie terugvinden over onze werkwijze. Zo bieden wij ook een APA check aan en vertalen en herschrijven we verschillende documenten.

 

Wat doen wij?
Scriptie laten nakijken - nakijken

Scriptie LATEN nakijken

 • Spelling & grammatica
 • Stijlfouten
 • Zinsbouw
 • Interpunctie
 • Structuur
 • Uitgebreide feedback

De nakijkdienst bestaat uit het controleren en corrigeren van onderwijs-gerelateerde documenten zoals scripties, stageverslagen, deelopdrachten, essays en reflectieverslagen.

Onze taalkundige corrigeert jouw tekst op spelling, grammatica, stijlfouten, zinsbouw, structuur, interpunctie en APA-regels in het Nederlands en Engels.

Je ontvangt de nagekeken versies + uitgebreide feedback binnen de door jou opgegeven termijn: 24 uur, 3 dagen of 7 dagen. Vervolgens wordt In het feedbackdocument de wijzigingen verantwoord en lees je hoe je structureel gemaakte fouten in de toekomst kunt voorkomen.

APA-check

APA-check

 • Bronverwijzing in de tekst
 • Titelbeschrijvingen in de literatuurlijst
 • Alfabetisering literatuurlijst
 • Inhoudelijke check bronnen

Wil je er zeker van zijn dat jouw scriptie geen plagiaat bevat? Selecteer de APA-check en onze taalkundigen zorgt er voor dat de bronnen correct zijn weergegeven.

Jouw scriptie laten nakijken in combinatie met de APA-check? Kies dan deze dienst gemakkelijk als extra optie tijdens het uploadproces.

Onze taalkundige controleert de bronverwijzing in de tekst evenals de titelbeschrijvingen in de literatuurlijst. Bovendien zijn al onze taalkundigen gespecialiseerd in de APA-richtlijnen.

vertalen

Vertalen

 • Managementsamenvatting
 • Nederlands > Engels
 • Voordelig woordtarief
 • Gespecialiseerde taalkundigen

Met onze vertaaldienst kun je o.a. jouw managementsamenvatting naar het Engels laten vertalen. Bovendien wordt bij elke vertaalopdracht rekening gehouden met de stijl van de brontekst en het vakgebied. Wij leveren dus nooit een letterlijke vertaling aan.

peter vermeer

4 dagen geleden

Werkt super makkelijk

Werkt super makkelijk. Duidelijke feedback en snel contact.

Sura

34 dagen geleden

Top service en kwaliteit!

Top service en kwaliteit!Op aanraden van een vriendin heb ik gebruik gemaakt van 24editor en ben zo blij! Binnen 24 uur had ik de scriptie met de verbetervoorstellen in taal en schrijfstijl binnen. Wat ik zeker kon waarderen waren de notes en commentaar die geplaatst waren. Het stuk was ook inhoudelijk...

Filiz

62 dagen geleden

Erg tevreden en een goede service een…

Erg tevreden een goede service, een aanrader!

Nakijken FAQ’s

 • Wat houdt nakijken op taal in?

  De editor corrigeert typ- en spelfouten, grammaticale fouten, stijlfouten, zinsopbouw, woordkeuze en interpunctie. Haperende zinnen en inconsistenties worden gecorrigeerd zodat de hele tekst beter leesbaar wordt.

  Bekijk ons nakijkmodel voor een volledig overzicht. Ook kun je het beoordelingsformulier van jouw opleiding meesturen. De editor kan dan gerichter te werk gaan.

 • Wat houdt nakijken op structuur in?

  Met de structuurcheck ontvang je feedback over de opbouw en indeling van jouw scriptie of verslag. De editor controleert de volledigheid van de titelpagina, het voorwoord, de samenvatting, onderzoeksmethode, conclusie, aanbevelingen, titels en kopjes. Daarnaast word je geattendeerd op herhalingen en, indien nodig, wordt de tekst ingekort.

 • Hoe wordt mijn document nagekeken en aangeleverd?

  Het document wordt in Word nagekeken, middels ‘wijzigingen bijhouden’. Je ontvangt twee versies van het nagekeken document. In versie 1 zijn alle wijzigingen en opmerkingen zichtbaar en kun je zelf beslissen welke je accepteert.
  In versie 2 zijn alle wijzigingen al geaccepteerd. De opmerkingen kun je eerst doornemen en vervolgens zelf verwijderen. Tot slot ontvang je een feedbackdocument waarin de editor de belangrijkste wijzigingen verantwoordt en uitlegt.

 • Ik ben een student, welke documenten kan ik laten nakijken?

  Wij kijken alle onderwijsgerelateerde documenten na, waaronder scripties, plan van aanpak/onderzoeksvoorstellen, stageverslagen, essays, betogen, deelopdrachten, evaluatieverslagen, interviews, presentaties, portfolio’s etc.

 • Ik ben een sollicitant, welke documenten kan ik laten nakijken?

  Voor sollicitanten kijken wij cv’s en sollicitatiebrieven na. Wil je zowel je cv als sollicitatiebrief laten nakijken, voeg ze dan samen in één Word-bestand om dubbele kosten te voorkomen.

 • Ik ben een bedrijf, welke documenten kan ik laten nakijken?

  Wij kijken alle bedrijfsgerelateerde documenten na, waaronder websites, nieuwsbrieven, persberichten, jaarverslagen, manuscripten etc.

Kosten berekenen: Nakijken

Vul alle velden in, de calculator rekent de totaalprijs voor je uit.

Taal document
 • Nederlands
 • Engels
Extra
 • APA-check  
 • Structuur  
Aantal woorden
Wissen
Gereed:
Prijs:
€15