• Scriptie nakijkdienst
  • Ervaren taalkundigen
  • Binnen 24 uur

Scriptie herkansen? Laat je helpen door professionals

Je scriptie herkansen is vanzelfsprekend niet leuk. Na maandenlang je in het zweet te hebben gewerkt om een solide onderzoek af te leveren, is je scriptie beoordeeld met een No-Go. Een enorme domper.

Gelukkig heb je nog de kans om de beoordelaars het tegendeel te bewijzen bij de herkansing van je scriptie. Je kunt hierbij hulp waarschijnlijk goed gebruiken. Bij 24editor kun je jouw scriptie laten nakijken door échte scriptie-experts.

Een dienst voor elke behoefte

Dat je scriptie is afgekeurd, kan verschillende redenen hebben. Je scriptie kan bijvoorbeeld te veel taalfouten, een verkeerde structuur, een slechte inhoud of inconsistente bronvermelding bevatten.

Met de nakijkservice van 24editor helpen wij je gericht de aandachtsgebieden te verbeteren die jouw scriptiebeoordelaar heeft aangegeven. Hiervoor hebben wij verschillende diensten ontwikkeld die je kunt gebruiken als je jouw scriptie moet herkansen.

Scriptie nakijken op taal: de Taalcheck

✓  Spelling & grammatica
✓  
Zinsopbouw
✓  
Academische taal
✓  
Interpunctie
✓  
Stijlfouten
✓  
Werkwoordstijden

Moet je jouw scriptie herkansen omdat het te veel taal- en spelfouten, onduidelijke zinnen, spreektaal, slechte interpunctie of verkeerde werkwoordstijden bevat, selecteer dan de Taalcheck bij het nakijken van je scriptie.

Jouw persoonlijke editor verbetert de fouten meteen in het document, zodat je na het doornemen van eventuele feedback, je scriptie direct kunt inleveren.

_________________________________________________________________________________________

Scriptie nakijken op structuur: de Structuurcheck

✓  Algehele opbouw
✓  
Logische opbouw paragrafen
✓  
Onnodige herhalingen
✓  Titels & kopjes

Heb je een No-Go gekregen voor je scriptie omdat belangrijke onderdelen erin ontbreken, de paragrafen elkaar onlogisch opvolgen of dat je zaken onnodig herhaalt, selecteer dan de Structuurcheck bij het nakijken van je scriptie.

Door middel van heldere en nuttige opmerkingen in de kantlijn instrueert de editor je hoe je bepaalde aspecten concreet kunt verbeteren, met verwijzingen naar artikelen in onze Library. De Structuurcheck is een aanvullende dienst en kun je alleen kiezen in combinatie met de Taalcheck.

_________________________________________________________________________________________

Scriptie nakijken op inhoud: de Inhoudscheck

✓  Afbakening onderzoeksvragen
✓  
Ontbrekende & relevante informatie
✓  
Argumentatie & onderbouwing
✓  
Beantwoording onderzoeksvragen in conclusie
✓  
Heldere rode draad

Is je scriptie afgekeurd omdat bijvoorbeeld de argumentatie en redeneringen niet sterk genoeg zijn, de onderzoeksvragen niet goed zijn afgebakend of omdat de rode draad mist, selecteer dan de Inhoudscheckbij het nakijken van je scriptie.

Jouw persoonlijke editor voorziet je van concrete feedback gericht op de inhoud van je scriptie. De Inhoudscheck is een aanvullende dienst en kun je alleen kiezen in combinatie met de Taalcheck.

_________________________________________________________________________________________

Scriptie nakijken op bronvermelding: de APA-check

✓  Bronverwijzingen in de tekst
✓  
Bronvermelding in de literatuurlijst
✓  
Opmaak literatuurlijst
✓  
Inhoudelijke check bronnen
✓  
Ontbrekende bronnen tekst & literatuurlijst

Voldoet de bronvermelding niet aan de APA-regels en moet je daarom je scriptie herkansen? Selecteer dan de APA-check. Laat onze APA-master al je bronnen controleren in je scriptie, zowel in de tekst als in de literatuurlijst.

De wijzigingen voeren we direct door in het document, zodat je verder niks meer hoeft te doen. De APA-check kun je afzonderlijk selecteren of in combinatie met de Taalcheck.

_________________________________________________________________________________________

Scriptie nakijken op Lay-out: de Lay-outcheck

✓  Titelblad toevoegen
✓  
Automatische inhoudsopgave
✓  
Tabellen- en figurenlijst
✓  
Opmaak paragrafen
✓  
Paginanummers
✓  
Werkwoordstijden

Mogelijk is je scriptie met een onvoldoende beoordeeld vanwege een inconsistente opmaak, het ontbreken van een titelblad, automatische inhoudsopgave of paginanummers. Met de Lay-outcheck zorgen wij ervoor dat je scriptie aan alle opmaakvereisten voldoet.

Zo helpen wij je nog beter

Om je nog beter van dienst te kunnen zijn, kun je in onze volledig geautomatiseerde uploadtool het beoordelingsformulier en de feedback van je scriptiebeoordelaar meesturen, zodat wij precies weten wat de aandachtspunten zijn waar wij op moeten letten.

Je kunt hier ook extra opmerkingen voor de editor plaatsen om je wensen bij het nakijken van je scriptie toe te lichten.

Daarnaast hebben wij een online Library met artikelen waarin wij onder andere uitleggen hoe je een scriptie schrijft, waar je rekening mee moet houden en geven wij tips bij het herkansen van je scriptie.

Waarom je scriptie bij ons in goede handen is

Niet alleen het feit dat wij jaarlijks duizenden studenten helpen die hun scriptie herkansen, maar ook de positieve reviews tonen aan dat onze nakijkdienst inmiddels onmisbaar is voor studenten.

Door het verbeteren van de taal, structuur, inhoud en het geven van gerichte feedback op de aandachtspunten, helpen we je slagen voor je scriptie.

 Nakijkservice met 5 sterren beoordeeld op Trustpilot
 Jarenlange expertise in het redigeren van scripties
 Gespecialiseerde editors met kennis van jouw vakgebied
 Gerichte feedback op jouw aandachtspunten
 Ons team staat 24/7 voor je klaar