• Scriptie nakijkdienst
 • Ervaren taalkundigen
 • Binnen 24 uur

FAQ

Algemeen

 • Wat is 24editor?

  24editor is een online nakijkbureau. Wij bieden een scriptie nakijkdienst, een vertaaldienst en een herschrijfdienst.

  Wij zijn gespecialiseerd in het redigeren van scripties. Zowel voor, tijdens als na het inleveren van jouw scriptie, bieden we je de nodige begeleiding.

 • Wat doet 24editor?

  Voor studenten redigeren wij scripties en verslagen op taal, structuur en APA-bronvermelding. Door middel van persoonlijke begeleiding, afgestemd op jouw wensen, helpen wij jouw taal- en schrijfvaardigheid te verbeteren. Ook kun je bij ons jouw managementsamenvattingen naar het Engels laten vertalen.

  Ben je sollicitant, dan kun je jouw cv en sollicitatiebrief door ons laten perfectioneren om jouw kans op een gesprek te vergroten. Onze taalkundigen letten o.a. op actief taalgebruik en overtuigingskracht.

  Ook bedrijven hoeven niet meer aan te kloppen bij dure nakijk- en vertaalbureaus. Wij redigeren en vertalen websites, nieuwsbrieven, persberichten, reclameteksten en meer.

 • Werken jullie ook in het weekend?

  Wij werken elke dag, dus ook in het weekend. Upload jij bijvoorbeeld op donderdagavond een document dat je binnen 3 dagen wilt ontvangen, dan mailen wij het uiterlijk op zondagavond.

 • Wat is het voordeel van een account bij 24editor?

  Door een persoonlijke account aan te maken, hoef je de volgende keer niet opnieuw je gegevens in te vullen wanneer je een document uploadt. Op jouw account wordt ook je bestelgeschiedenis automatisch bijgehouden. Tot slot kun je met een account kortingscodes activeren.

 • Kan ik een inzending annuleren?

  Omdat wij vaak te maken hebben met strakke deadlines, sturen wij inzendingen direct door naar de editor. Inzendingen kunnen daarom binnen een half uur geannuleerd worden. Reeds gemaakte kosten worden in rekening gebracht. Daaronder valt: het starttarief + het aantal woorden dat de editor tot dusver heeft behandeld.
  Annuleren kan via info@24editor.com.

 • Mijn vraag staat hier niet tussen; hoe kan ik mijn vraag stellen?

  Dat kan via info@24editor.com.

Uploaden

 • In welk bestandsformaat kan ik een document uploaden?

  Het document dient een .doc/.docx. bestand te zijn.

 • Kan ik mijn scriptie in meerdere delen uploaden?

  Ja, dat kan zeker. We raden je wel aan om dit te vermelden in de opmerkingenkolom. Wij zullen dan proberen dezelfde editor te selecteren voor de overige delen.
  Mocht dit niet lukken, dan wordt een andere editor geselecteerd. Al onze editors redigeren teksten aan de hand van ons nakijkmodel.

 • Kan ik ook ’s nachts een document uploaden?

  Je kunt op elk tijdstip van de dag een document uploaden, 24/7.
  Van 08:00 uur ’s morgens tot 00:00 uur ’s nachts sturen wij documenten door naar de editors. Let wel op, upload je na middernacht een document dat je binnen 24 uur wilt ontvangen, dan gaat de termijn in vanaf 08:00 uur ’s morgens.

  Voorbeeld: op 2 mei om 02:00 uur ’s nachts upload je een document dat je binnen 24 uur wilt ontvangen, dan mailen wij het document uiterlijk op 3 mei om 08:00 uur ‘s morgens.

 • Mijn document bevat pagina’s die niet bewerkt hoeven te worden, kan ik deze deselecteren?

  Ja, tijdens stap 1 in het uploadproces krijg je een overzicht te zien van alle geüploade pagina’s. Door middel van een kruisje kun je gemakkelijk pagina’s deselecteren. Het aantal woorden en de prijs nemen automatisch af.

 • Ik heb net een document geüpload, maar ik ben een gedeelte vergeten toe te voegen. Wat moet ik nu doen?

  Zolang het uploadproces nog niet is voltooid, kun je delen toevoegen of verwijderen.

  Heb je in stap 1 pagina's gedeselecteerd, die je toch wilt toevoegen? Ga dan terug naar stap 1 en selecteer de pagina's.

  Staan de delen die je wilt toevoegen niet in het geuploade document, voeg deze zelf handmatig toe in het Word bestand en voltooi opnieuw het uploadproces.

Nakijken

 • Wat houdt nakijken op taal in?

  De editor corrigeert typ- en spelfouten, grammaticale fouten, stijlfouten, zinsopbouw, woordkeuze en interpunctie. Haperende zinnen en inconsistenties worden gecorrigeerd zodat de hele tekst beter leesbaar wordt.

  Bekijk ons nakijkmodel voor een volledig overzicht. Ook kun je het beoordelingsformulier van jouw opleiding meesturen. De editor kan dan gerichter te werk gaan.

 • Wat houdt nakijken op structuur in?

  Met de structuurcheck ontvang je feedback over de opbouw en indeling van jouw scriptie of verslag. De editor controleert de volledigheid van de titelpagina, het voorwoord, de samenvatting, onderzoeksmethode, conclusie, aanbevelingen, titels en kopjes. Daarnaast word je geattendeerd op herhalingen en, indien nodig, wordt de tekst ingekort.

 • Hoe wordt mijn document nagekeken en aangeleverd?

  Het document wordt in Word nagekeken, middels ‘wijzigingen bijhouden’. Je ontvangt twee versies van het nagekeken document. In versie 1 zijn alle wijzigingen en opmerkingen zichtbaar en kun je zelf beslissen welke je accepteert.
  In versie 2 zijn alle wijzigingen al geaccepteerd. De opmerkingen kun je eerst doornemen en vervolgens zelf verwijderen. Tot slot ontvang je een feedbackdocument waarin de editor de belangrijkste wijzigingen verantwoordt en uitlegt.

 • Ik ben een student, welke documenten kan ik laten nakijken?

  Wij kijken alle onderwijsgerelateerde documenten na, waaronder scripties, stageverslagen, essays, betogen, deelopdrachten, evaluatieverslagen, interviews, presentaties, portfolio’s etc.

 • Ik ben een sollicitant, welke documenten kan ik laten nakijken?

  Voor sollicitanten kijken wij cv’s en sollicitatiebrieven na. Wil je zowel je cv als sollicitatiebrief laten nakijken, voeg ze dan samen in één Word-bestand om dubbele kosten te voorkomen.

 • Ik ben een bedrijf, welke documenten kan ik laten nakijken?

  Wij kijken alle bedrijfsgerelateerde documenten na, waaronder websites, nieuwsbrieven, persberichten, jaarverslagen, manuscripten etc.

APA-check

 • Wat is de APA-stijl?

  De APA-stijl is ontwikkeld door de American Psychological Association (APA), een organisatie voor academici. Dit is een stijl voor het schrijven van scripties en het vermelden van bronnen. Vanwege haar duidelijke richtlijnen, hanteren veel Nederlandse onderwijsinstellingen de APA-stijl.

 • Kan ik een APA-check laten uitvoeren?

  Ja, je kunt ervoor kiezen om alleen een APA-check uit te laten voeren of in combinatie met de nakijkdienst. De APA-check kun je al laten uitvoeren vanaf € 49,95.

 • Wat kan ik verwachten van een APA-check?

  Met de APA-check wordt gecontroleerd of de bronverwijzingen in de tekst en de titelbeschrijvingen in de literatuurlijst voldoen aan de APA-regels.
   
  De editor corrigeert uitsluitend de weergegeven bronnen in jouw document. Indien je bronnen vergeten bent te vermelden in de literatuurlijst, word je hierop geattendeerd.

Vertalen

 • Welke talen kan ik selecteren?

  Momenteel vertalen wij van en naar het Nederlands, Engels en Duits.

 • Welke documenten kan ik laten vertalen?

  Wij vertalen alle documenten. Dit kan een managementsamenvatting zijn, maar ook een cv, sollicitatiebrief, website, marketing- of reclametekst.

 • Ik wil zowel mijn cv als sollicitatiebrief laten vertalen, kan dit?

  Voor vertalingen kun je één document tegelijk uploaden. Upload eerst je cv en voltooi het proces. Upload vervolgens je sollicitatiebrief en voltooi het proces.

Herschrijven

 • Welke documenten kan ik laten herschrijven?

  Wij herschrijven uitsluitend sollicitatiebrieven. De herschrijfdienst is bedoeld voor sollicitanten.

 • Hoe gaat het herschrijven in zijn werk?

  Voeg je cv, sollicitatiebrief en de vacaturetekst samen in één Word-bestand en voltooi het uploadproces. Nadat de editor zich heeft georiënteerd op jouw cv en de vacaturetekst, zal jouw sollicitatiebrief herschreven worden.

 • Wat kan ik verwachten?

  De editor let op de volgende punten: opmaak, lay-out, aanhef, introductie, algemene eerste indruk, overtuigingskracht, taalfouten, actief taalgebruik, taalgebruik aanpassen aan de branche en dat jouw vaardigheden aansluiten bij de eisen van de vacature..

Editors

 • Wie kijkt mijn document na?

  Wij selecteren alleen taalkundigen die aangesloten zijn bij 24editor. Al onze taalkundigen hebben een selectieproces doorlopen en een geheimhoudingsverklaring ondertekend. Een volledig overzicht van onze editors vind je op de Teampagina.

Betaling

 • Wat zijn de prijzen?

  Het tarief van de nakijkdienst is vanaf
  € 0,006 per woord + € 15,- starttarief.
   
  Het tarief van de vertaaldienst is vanaf
  € 0,05 per woord + € 15,- starttarief.
   
  Het tarief van de herschrijfdienst is vanaf
  € 29,95.
   
  Bekijk voor een volledig overzicht onze tarieven.
  https://24editor.com/tarieven/

 • Hoe kan ik betalen?

  Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden: iDeal, PayPal, Bancontact/Mister Cash en SOFORT Banking.

 • Zijn de prijzen inclusief btw?

  Alle prijzen voor studenten zijn vrijgesteld van btw. De prijzen voor sollicitanten en bedrijven zijn inclusief btw.

Privacy

 • Met wie wordt de inhoud van mijn document gedeeld?

  Alleen 24editor en de betreffende editor heeft toegang tot de inhoud van jouw document. Zie hiervoor onze Privacyverklaring.

 • Is een geheimhoudingsplicht van toepassing?

  Op elke inzending die wij ontvangen en opdracht die wij uitvoeren, berust een geheimhoudingsplicht. Al onze editors hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend. Zie hiervoor onze Algemene Voorwaarden.

 • Ik heb vertrouwelijke informatie in mijn document staan. Is jullie website goed beveiligd?

  Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van jouw informatie. Daarom wordt onze website extra goed beveiligd door middel van een SSL verbinding. Hierdoor wordt alle informatie versleuteld verzonden, zodat hackers geen vertrouwelijke gegevens kunnen onderscheppen.