• Proofreading service
  • Best quality
  • Best linguists

Editors

Steven

My experience was gained by supervising students in writing their (doctoral) thesis. I have also worked as a science officer for years and I have written many journalistic articles about science.

Olga

I have edited more than 100 theses and other education-related documents. I see a thesis as the crowning glory of an education. It would be a waste if that ‘glory’ were to be taken away or delayed by language and spelling errors.

Aline

Language & Communication
Culture & Art

I recently completed my studies in Dutch Language and Culture. I have several experiences with study-related and literary editing. I have always enjoyed this and that is why I am happy to help you ensure that you can deliver a well-groomed text.

Cheryl

Economie & Bestuur/Bedrijf
Onderwijs & Opvoeding
Gedrag & Maatschappij
Taal & Communicatie
Cultuur & Kunst

Estelle

Taal & Communicatie

Tijdens mijn studie Nederlandse Taal en Cultuur heb ik veel geoefend met nakijken. Ik haal voldoening en plezier uit nakijken en het geeft me nog meer motivatie wetende dat ik iemand blij kan maken met een nagekeken versie van zijn of haar tekst. Ik ben altijd al goed geweest in spelling en in taalfouten zien. Het is voor mij een uitdaging om een tekst zo perfect mogelijk te maken!’

Felicia

Cultuur

Taal heb ik altijd al fascinerend gevonden. Ik lees en schrijf in een snel tempo, altijd met oog voor detail. De kleinste spelfouten vallen mij op en het liefst verbeter ik ze meteen. Op de basisschool had ik weinig moeite met grammatica en spelling en mocht ik bijles geven aan andere kinderen. Dit deed ik met veel plezier en op de middelbare school was Nederlands mijn favoriete vak. Tijdens mijn studie aan het conservatorium heb ik veel ervaring opgedaan met het schrijven van werkstukken en een scriptie. Ik verbeter graag jouw scriptie waarbij ik rekening houd met jouw doelen en wensen. Ook voorzie ik je graag van opbouwende feedback en handige tips.

Gerlinde

Filosofie
Engelse taal en cultuur

Sinds ik leerde schrijven heb ik de pen niet meer los gelaten – eerst de schoolkrant, later papers en essays voor mijn studies Engelse Taal en Cultuur en Filosofie. Door veel te oefenen beheers ik de kunst van het schrijven (en lezen) uitstekend; ik ben zeer bedreven in het redigeren van schrijfsels en weet precies wat er van een academisch document wordt verwacht. Ik help u graag uw document in optima forma in te leveren!

 

Kamilla

Vakgebied: Life Sciences, MSc Food Technology

Tijdens mijn studie aan de Wageningen Universiteit kwam mijn passie voor de wetenschap tot uiting. Zodoende heb ik tijdens en na mijn studie diverse studenten begeleid in het academisch schrijven van hun scriptie, ongeacht het onderwerp. Dit doe ik nu nog steeds met erg veel plezier op freelancebasis. Waarmee kan ik jou helpen?

Katja

Taal & Communicatie

Mijn liefde voor de Nederlandse taal heeft zich ontwikkeld gedurende de opleiding Taal- en Cultuurstudies, het geven van bijles en het corrigeren van websites. Waar nodig voer ik correcties uit en vooral door middel van feedback probeer ik iemand verder te helpen.

Wat klanten zeggen over Katja

Soufian

7 jaar geleden

Voortreffelijk

De service van 24editor is uitstekend! Ik ben snel en goed geholpen. Taal is op hoog niveau nagekeken. Wat ik vooral heel fijn vond was de toegankelijkheid naar de editor toe. Je kan namelijk een bel afspraak maken en sparren over het na te kijken verslag/stuk/document. kortom, een dikke 10. (Mijn editor was Katja)

Lisanne

Gezondheid
Taal & Communicatie

Afgelopen jaren werkte ik onder andere op Hogeschool Rotterdam als corrector van officiële schooldocumenten en modules, en deed ik redactiewerk voor een tijdschrift. Nu help ik je graag met het optimaliseren van jouw tekst.

Melina

Vakgebied: Engelse Taal- & Letterkunde, Psychologie, Cultuur & Academisch onderzoek

Na een opleiding Toegepaste Psychologie en Pre-master Psychologie afgerond te hebben, besloot ik om mijn passie te achtervolgen: de Engelse taal. Naast het leren beheersen van de taal op native niveau, heb ik mij toegespitst op het academisch en zakelijk Engels. Met mijn theoretische achtergrond en praktijkkennis filter ik inconsistenties en help ik je met de referenties, terwijl ik je persoonlijke stijl respecteer.

Khalil

6 jaar geleden

Snelle en behulpzame service

Een zeer nette en professionele Engels vertaling ontvangen. Feedback heeft mij ook nog geholpen om het hier en daar nog wat aan te scherpen. Het was ook nog eens sneller aangeleverd dan de gestelde deadline.

Martijn

5 jaar geleden

Uitstekend!

Vooraf veel reviews gelezen en deze kwamen tot uiting bij 24Editor. Veel verbeteringen die mijn verslag in kwaliteit omhoog brachten. Intussen alweer mijn tweede verslag ingeleverd!

Meta

Vakgebied: Engelse Taal- en Letterkunde en Projectmanagement

Ik houd van taal. Taal is overal. Met taal breng je gedachten en ideeën over op andere mensen – het is een vervoersmiddel om dingen gedaan te krijgen. Bij het redigeren van teksten richt ik mij niet alleen op de algemene taalregels, maar ook op de zinsbouw. Elke zin moet prettig leesbaar zijn voor de (vaak vluchtige) lezer en de juiste cadans hebben voor de boodschap die je ermee wilt overbrengen.

Pascalle

6 jaar geleden

Snelle service

Snelle service, goede feedback en betaalbaar

Monique

Dutch language and culture, Communication

In high school I was already enthusiastic (unlike many others) about the Dutch subject and my passion for the Dutch language only grew during my studies. But my interests go further than that, that’s why I really enjoy editing. I hope to be able to help you write a professional, correct and clear text.

Wat klanten zeggen over Monique

Verschuren

6 jaar geleden

Goed, goed, goed

Uitstekende service. Alles perfect nagekeken en goede feedback. Monique leverde prima werk af.

Lisa

Taal & Communicatie

Ik heb Taal- en Cultuurstudies en Moderne Letterkunde gestudeerd. Hierdoor heb ik veel ervaring in het schrijven en redigeren van academische teksten. Ook tijdens mijn werkzaamheden als marketing- en communicatiemedewerker heb ik veel teksten geschreven en geredigeerd. Ik vind het leuk om met een vergrootglas naar teksten te kijken en alle fouten – groot of klein – eruit te halen. Ik kijk daarbij naar grammatica, structuur, woordkeuze en argumentatielijn. Door daarnaast duidelijke feedback te geven, hoop ik jou in het vervolg beter te leren schrijven!

Mamouna

5 jaar geleden

24editor raad ik iedereen aan

24editor heeft mijn verslag erg zorgvuldig nagekeken.

C. de Vocht

5 jaar geleden

Aanrader!

Ontzettend vriendelijk contact via de telefoon en de mail! Zelfs binnen een zeer korte termijn van 4 uur was het mogelijk mijn stukken, tegen een kleine meerprijs, na te kijken. Ook was de feedback zeer volledig! Ik heb 24editor al aan meerdere mensen aangeraden voor het nakijken van hun scriptie.

Arun Vivekananthan

5 jaar geleden

Goede feedback en duidelijke uitleg.

Goede feedback en duidelijke uitleg.

GG

4 jaar geleden

Echt een aanrader.

Goede feedback en snel geholpen.

Student

5 jaar geleden

Zeer vriendelijke mensen die je…

Zeer vriendelijke mensen die je document nakijkt. Ben goed geholpen en alles op tijd terug gekregen met beide documenten waarbij 1 alle correcties al zijn verbeterd en de ander waarbij je alles zelf moet doen

Anoniem

5 jaar geleden

Goede ervaringen met 24 editor

Goede ervaringen met 24 editor. İk heb meerdere keren gebruikgemaakt van hun nakijkservice . Alles werd snel nagekeken en ik kreeg ook bruikbare feedback. Zeker een aanrader!

Renee

Anthropology

I have experience in editing and writing theses, countless essays, drafting and reviewing project proposals and translating online and offline texts. I like to delve into different topics and see it as a challenge to grasp the essence of a written piece. In addition, it is important that a text reads well, both in terms of form and content. I would like to help you achieve this!

T.

6 jaar geleden

Topservice!

Ik ben enorm tevreden over 24editor. De service is uitstekend. Professionele taalkundigen verbeterden mijn brief op allerlei aspecten. Ik kreeg binnen 24 uur een feilloze brief teruggestuurd, waar ik nog steeds heel blij mee ben. Ik wil vooral Renee bedanken voor het controleren van mijn meerdere brieven. Al met al, zou ik dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Sanne

Culture, Art History

It is an art to make a text attractive to the reader in terms of both content and form. I am excited by such a challenge, and I enjoy it because you learn something new from every text. During my education and as an editor I gained experience with writing, editing and translation. I have developed the necessary sensitivity in it. I am therefore happy to review your texts!

Sowenska Donato

6 jaar geleden

24editor is aan te raden

24editor is aan te raden. Je krijgt drie documenten en de prijs is ook goed. Je kan in de een document zien welke correctie men hadden gemaakt met commentaar over de tekst, deze kunt je accepteren of negeren. Er wordt goede en duidelijke correctie gegeven. Er is ook een tweede document met feedback, zodat je weet waarom iets fout is en hou je het beter kan doen. Op dit manier leer je ook hoe je je schrijfvaardigheden kunt verbeteren. Een andere positieve punt is dat ook een derde document is waar al de wijziging geaccepteerd zijn en dus hoeft je niet veel tijd nemen om alle wijziging te accepteren. De prijs van 24editor is ook goed.

Sylvia

History & Art History

During my master Art History I have written many theses. I learned to structure my thoughts and to communicate in clear language. As a freelance editor, I detect spelling errors, inconsistencies and vague formulations. I am happy to help you deliver a clear text that conveys exactly what you mean.

Wat klanten zeggen over Sylvia

Paulien

6 jaar geleden

Aanrader!

Ik ben positief! Sylvia's feedback was nuttig - de spelfouten die ik echt over het hoofd had gezien haalde zij er wel uit. Bovenal nuttig vond ik het document waarin ze algemene feedback gaf over mijn schrijfstijl en zaken die haar waren opgevallen. Aanrader!

Rafael

6 jaar geleden

Mijn scriptie nagekeken door Sylvia op …

Mijn scriptie nagekeken door Sylvia op grammatica, spelling, zinsconstructie, opbouw, herhalingen, etc. Ik kreeg een uitstekende feedback en een aantal goede adviezen. Ondanks mijn hogeschool aangaf dat mijn conceptversie grammaticaal goed was, is de kwaliteit van mijn scriptie na Sylvia's feedback aanzienlijk hoger, en wel binnen 24u. Nogmaals bedankt!

Sema Aslan

7 jaar geleden

Super

Ik kreeg in een korte tijd mijn scriptie terug met relevante opmerkingen. De opmerkingen zijn erg duidelijk weergegeven door Sylvia. Daarnaast kreeg ik nog 3 andere documenten waarin de aanpassingen al zijn aangepast. Scheelt enorm veel tijd! Toppers.