• Scriptie nakijkdienst
 • Ervaren taalkundigen
 • Binnen 24 uur

Uitleg Vertalen

In 3 stappen wordt het vertaalproces uitgelegd.

Scriptie uploaden voor document laten nakijken
1

Upload het document

Kies de vertaaltermijn en de doeltaal. Aan de hand hiervan verschijnen de totaalprijs en aanleverdatum. Vul je contactgegevens in en voltooi de betaling.

2

De editor gaat aan de slag

Jouw document wordt zorgvuldig vertaald naar het Engels of Nederlands door één van onze ervaren editors. De editor houdt rekening met juiste formuleringen, vakjargon en de structuur.

3

Check je mail!

Samen met het oorspronkelijke document dat je hebt geüpload, ontvang je het vertaalde document. De vertaalde versie is meteen klaar voor gebruik.

Meer informatie & voorbeelden

Vertalen

Geen standaard vertalingen bij 24editor. Wij leveren altijd hoogwaardige professionele vertalingen aan alle klanten. Onze editors kijken niet alleen zorgvuldig naar de schrijfstijl in de tekst, maar ook naar het vakjargon en voor wie de tekst bedoelt is.

Op deze manier ben je ervan verzekerd dat de vertaalde tekst past bij de doelgroep waarvoor het bestemd is. Kortom, wij vertalen zinnen zoals het hoort: met aandacht voor de context en de doelgroep.

Vertalen Nederlands Engels

Of je nou teksten wilt laten vertalen van het Engels naar Nederlands of van het Nederlands naar Engels. Wij staan 24/7 voor je klaar! Bovendien kun je in het uploadproces aangeven of je de tekst vertaald wilt hebben in het Brits-Engels of Amerikaans-Engels, zodat je voldoet aan de voorkeur van de lezer.

Hoeveel kost het om een tekst te laten vertalen?

Wij rekenen geen exorbitante bedragen voor onze diensten. Vanaf € 0,06 per woord kun je namelijk al een tekst laten vertalen. De kosten hangen af van het aantal woorden en de nakijktermijn. Daarnaast brengen wij op alle vertalingen een starttarief in rekening, zodat wij onze diensten kunnen blijven leveren.

Wil je weten wat het kost om jouw tekst te laten vertalen, berekenen de prijs voor jouw vertaling in onze unieke calculator.

Welk type teksten kan je laten vertalen

Of je nou een student bent die zijn scriptie of alleen de samenvatting wilt laten vertalen of een sollicitant die in het buitenland solliciteert en zijn cv en sollicitatiebrief vertaald wilt hebben: het kan allemaal.

Niet alleen vertalen wij document voor studenten en sollicitanten, maar ook voor bedrijven en particulieren. Het is belangrijk dat het document aangeleverd wordt in een Word-bestand. Hierdoor kan de uploadtool het aantal woorden berekenen en kan de editor meteen ermee aan de slag!

Binnen welk termijn kan een tekst vertaald worden?

Wil je met spoed een tekst laten vertalen? Bij 24editor kunnen wij jouw tekst vertalen binnen 24 uur zonder dat dit afdoet aan de kwaliteit. Heb je wat minder haast, kies dan voor de vertaaltermijn van 3 dagen of 7 dagen.

100% Kwaliteit

Alles draait natuurlijk om de kwaliteit. Daarom garanderen wij naast kwaliteit ook een 100% tevredenheidsgarantie. Bekijk eens de positieve geluiden van onze klanten op Trustpilot.

Voor vertalingen kun je uiteraard ook Google Translate gebruiken, maar vaak lopen de zinnen niet helemaal naar je wensen. Dat komt omdat dit soort tools de context niet kan begrijpen. Onze editors kunnen dat gelukkig wel!

Voorbeelddocument 

24editor-taal

Vertalen FAQ’s

 • Welke talen kan ik selecteren?

  Momenteel vertalen wij van en naar het Nederlands, Engels en Duits.

 • Welke documenten kan ik laten vertalen?

  Wij vertalen alle documenten. Dit kan een managementsamenvatting zijn, maar ook een cv, sollicitatiebrief, website, marketing- of reclametekst.

 • Ik wil zowel mijn cv als sollicitatiebrief laten vertalen, kan dit?

  Voor vertalingen kun je één document tegelijk uploaden. Upload eerst je cv en voltooi het proces. Upload vervolgens je sollicitatiebrief en voltooi het proces.