• Scriptie nakijkdienst
 • Ervaren taalkundigen
 • Binnen 24 uur

Uitleg Taalcheck

Scriptie nakijken in 3 simpele stappen.

Scriptie uploaden voor document laten nakijken
1

Upload je scriptie of verslag

Selecteer de basisdienst en upload je scriptie of verslag. Selecteer de nakijktermijn, aanvullende diensten en pagina's die je niet wilt laten nakijken. Maak vervolgens een account aan en voltooi de betaling.

2

Wij gaan aan de slag

Middels ‘wijzigingen bijhouden’ in Word verzorgen wij de spelling en grammatica controle in je scriptie of verslag. Met de grammatica check controleren wij niet alleen de taal- en spelfouten, maar ook de zinsopbouw, interpunctie, werkwoordstijlen en verbindingswoorden.

Scriptie controleren
3

Check je account!

Je ontvangt 2 versies en een feedback formulier. In Versie 1 zie je alle wijzigingen van de editor rood gemarkeerd en kun je zelf kiezen welke je accepteert. In Versie 2 zijn daarentegen alle wijzigingen geaccepteerd.

Meer informatie & voorbeelden

Taalcheck

Wil je een perfecte tekst aanleveren en je beoordelaar versteld doen staan? Laat dan de spelling controleren door een van onze taalkundigen. Met onze unieke en uitgebreide Taalcheck corrigeren wij niet alleen alle typ- en spelfouten, maar ook alle grammaticafouten, stijlfouten, inconsistenties, onjuiste zinsopbouw én interpunctie.

Een scriptie nakijken doen wij uiterst zorgvuldig en is erop gericht om jouw onderzoek naar een hoger niveau te tillen. Dat doen wij onder andere door academisch taalgebruik toe te passen en overbodige informatie te schrappen. Bovendien besteden wij bij het redigeren van teksten aandacht aan subjectieve of vage formuleringen, werkwoordstijden, getallen en afkortingen. Bekijk ons nakijkmodel voor een volledig overzicht.

Aan de hand van ‘wijzigingen bijhouden‘ in Word brengen wij wijzigingen aan in de tekst, zodat je precies kunt zien wat we hebben verbeterd. Bovendien kun je zo zelf beslissen welke wijzigingen je door wilt voeren.


Welke documenten kan ik laten nakijken?

Een scriptie nakijken behoort tot onze corebusiness, maar uiteraard kun je ook je verslag laten nakijken. Daarnaast redigeren wij ook allerlei andere soorten onderwijsgerelateerde documenten, zoals een wetenschappelijk onderzoek, essay, plan van aanpak of onderzoeksvoorstel, paper, reflectieverslag, onderzoeksrapport, verslag van je afstudeerstage, en andere deelopdrachten. Kortom, bij 24editor kun je terecht met alle typen teksten.


Hoeveel kost het om een scriptie na te laten kijken?

De prijs voor het laten nakijken van je scriptie of verslag is opgebouwd uit verschillende componenten die tezamen bepalen wat je moet betalen om je scriptie of verslag te laten redigeren.

Ten eerste hangt de totaalprijs af van het aantal woorden dat de tekst bevat. Ten tweede hebben de (aanvullende) diensten zoals de Structuurcheck en APA-check invloed op de prijs. De laatste component betreft de nakijktermijn. Hoe langer wij de tijd hebben om je scriptie na te kijken, des te voordeliger de totaalprijs. Tot slot brengen wij voor elke opdracht een starttarief in rekening, zodat wij onze diensten kunnen blijven leveren.

Bij 24editor hanteren wij studentvriendelijke tarieven voor de Taalcheck. Gecombineerd met onze kennis en expertise tillen wij jouw scriptie naar een hoger niveau en betaal je gegarandeerd niet te veel voor een scriptie check. Ontdek daarom zelf onze voordelige tarieven en bereken vervolgens de prijs!


Kan ik mijn scriptie met spoed laten nakijken?

Wij snappen als geen ander dat studenten vaak korte deadlines hebben, daarom bieden wij naast de nakijktermijnen van 3 dagen en 7 dagen, ook een 24-uursservice aan. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat jouw bachelorscriptie of masterscriptie met spoed nagekeken kan worden.

Op elk gewenst moment van de dag kun je jouw scriptie of verslag uploaden. Zelfs midden in de nacht! In het weekend werken wij ook gewoon door. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je je deadline op maandagochtend kunt halen.


Spellingcheck Nederlands & Engels

De spelling controleren wij van zowel Nederlandse als Engelse teksten. Wil je dus je Engelse scriptie laten nakijken? Geen probleem! Al onze editors zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben bovendien jarenlange ervaring in het redigeren van Nederlandstalige en Engelstalige teksten van allerlei opleidingen. Ten slotte werken wij samen met enkel de beste en gedreven editors, zodat jouw tekst de aandacht krijgt die het verdient.


Voorbeelddocument Taalcheck

24editor-taal

Nakijken op inhoud: Inhoudscheck

De Inhoudscheck is een aanvullende dienst, waarbij wij de tekst inhoudelijk voor je nakijken. Daarbij gaat de editor dieper in op wat je hebt geschreven en helpt hij of zij je het onderzoek te perfectioneren.

     Is het centrale onderwerp duidelijk?

     Volgt de informatie elkaar logisch op?

     Is de informatie onderbouwd en relevant?

     Spreek je jezelf niet tegen?

     Herhaal je onderdelen onnodig?

     Is de rode draad in het onderzoek aanwezig?

Hoe gaat het in zijn werk?

Door met een kritische blik te kijken naar de bovenstaande punten te kijken helpt de editor je een duidelijk en inspirerend verhaal van je scriptie te maken.

De editor geeft je in de kantlijn van het document uitgebreide en heldere feedback op hetgeen je daadwerkelijk hebt geschreven. Door je vragen te stellen bij onduidelijkheden, tips te geven en verbetersuggesties te doen helpen wij je tekst inhoudelijk verder te verbeteren.

Ook kijken wij of de probleemanalyse helder is geformuleerd, de hoofdvraag goed is afgebakend en wordt beantwoord en onderbouwd in de conclusie en meer.

Wat kun je verwachten?

Na de Inhoudscheck weet je precies waar verdere onderbouwing nodig is, waar je jezelf tegenspreek en of de informatie elkaar logisch opvolgt en relevant is. Hierdoor is de tekst goed te volgen voor de lezer en vertel je een duidelijk verhaal.

Daarnaast krijg je antwoord op je vragen en houden wij rekening met de punten die je hebt doorgegeven waarop de editor extra op moet letten.

Taalcheck FAQ’s

 • Waarop wordt met de Taalcheck gecontroleerd?

  Met de Taalcheck corrigeren wij typ- en spelfouten, grammaticale fouten, stijlfouten, zinsopbouw, woordkeuze en interpunctie. Haperende zinnen en inconsistenties worden gecorrigeerd, zodat de hele tekst beter leesbaar wordt.

  Bekijk ons nakijkmodel voor een volledig overzicht.

 • Hoeveel kost een Taalcheck?

  De kosten voor de Taalcheck hangen af van het aantal woorden en de nakijktermijn. Voor een duidelijk overzicht kun je onze tarievenpagina bekijken.

 • Kan ik alleen voor de Taalcheck kiezen?

  Ja, het is mogelijk om alleen de Taalcheck te laten doen. De Structuurcheck en APA-check zijn extra diensten.