• Scriptie nakijkdienst
 • Ervaren taalkundigen
 • Binnen 24 uur

Uitleg Inhoudscheck

Scriptie nakijken op inhoud.

Scriptie uploaden voor document laten nakijken
1

Upload je scriptie of verslag

Selecteer de dienst, upload je scriptie of verslag en kies de nakijktermijn en extra diensten. Vervolgens verschijnen aan de hand hiervan de totaalprijs en aanleverdatum. Vul tot slot je contactgegevens in en voltooi de betaling.

2

Wij gaan aan de slag

Middels ‘wijzigingen bijhouden’ in Word brengen wij de verbeteringen aan in je scriptie of verslag. Met de Inhoudscheck controleren wij op onder andere onnodige herhalen en rode draad.

3

Check je mail!

Je ontvangt 2 versies van jouw nagekeken document. In de 1e versie zie je wat de editor gewijzigd heeft en kun je zelf kiezen welke wijzigingen je accepteert. In de 2e versie zijn daarentegen alle wijzigingen reeds geaccepteerd.

Meer informatie

Nakijken op inhoud: Inhoudscheck

De Inhoudscheck is een aanvullende dienst, waarbij wij de tekst inhoudelijk voor je nakijken. Daarbij gaat de editor dieper in op wat je hebt geschreven en helpt hij of zij je het onderzoek te perfectioneren.

     Is het centrale onderwerp duidelijk?

     Volgt de informatie elkaar logisch op?

     Is de informatie onderbouwd en relevant?

     Spreek je jezelf niet tegen?

     Herhaal je onderdelen onnodig?

     Is de rode draad in het onderzoek aanwezig?

Hoe gaat het in zijn werk?

Door met een kritische blik te kijken naar de bovenstaande punten te kijken helpt de editor je een duidelijk en inspirerend verhaal van je scriptie te maken.

De editor geeft je in de kantlijn van het document uitgebreide en heldere feedback op hetgeen je daadwerkelijk hebt geschreven. Door je vragen te stellen bij onduidelijkheden, tips te geven en verbetersuggesties te doen helpen wij je tekst inhoudelijk verder te verbeteren.

Ook kijken wij of de probleemanalyse helder is geformuleerd, de hoofdvraag goed is afgebakend en wordt beantwoord en onderbouwd in de conclusie en meer.

Wat kun je verwachten?

Na de Inhoudscheck weet je precies waar verdere onderbouwing nodig is, waar je jezelf tegenspreek en of de informatie elkaar logisch opvolgt en relevant is. Hierdoor is de tekst goed te volgen voor de lezer en vertel je een duidelijk verhaal.

Daarnaast krijg je antwoord op je vragen en houden wij rekening met de punten die je hebt doorgegeven waarop de editor extra op moet letten.

Inhoudscheck FAQ’s

 • Ik ben een student, welke documenten kan ik laten nakijken?

  Voor studenten wij kijken alle onderwijsgerelateerde documenten na, waaronder scripties, plan van aanpak/onderzoeksvoorstellen, stageverslagen, essays, betogen, deelopdrachten, evaluatieverslagen, interviews, presentaties, portfolio’s etc.

 • Ik ben een sollicitant, welke documenten kan ik laten nakijken?

  Voor sollicitanten kijken wij cv’s en sollicitatiebrieven na. Wil je zowel je cv als sollicitatiebrief laten nakijken, voeg ze dan samen in één Word-bestand om dubbele kosten te voorkomen.

 • Ik ben een bedrijf of particulier, welke documenten kan ik laten nakijken?

  Voor bedrijven kijken alle bedrijfsgerelateerde documenten na, zoals bijvoorbeeld websites, nieuwsbrieven, persberichten, jaarverslagen, manuscripten en onderzoeksrapporten. Particulieren kunnen bij ons terecht voor onder andere belangrijke brieven.

 • Wat is 24editor?

  24editor is een online nakijkbureau. Wij bieden een scriptie nakijkdienst, een vertaaldienst en een herschrijfdienst.

  Wij zijn gespecialiseerd in het redigeren van scripties. Zowel voor, tijdens als na het inleveren van jouw scriptie, bieden we je de nodige begeleiding.

 • Wat doet 24editor?

  Voor studenten redigeren wij scripties en verslagen op taal, structuur en APA-bronvermelding. Door middel van persoonlijke begeleiding, afgestemd op jouw wensen, helpen wij jouw taal- en schrijfvaardigheid te verbeteren. Ook kun je bij ons jouw managementsamenvattingen naar het Engels laten vertalen.

  Ben je sollicitant, dan kun je jouw cv en sollicitatiebrief door ons laten perfectioneren om jouw kans op een gesprek te vergroten. Onze taalkundigen letten o.a. op actief taalgebruik en overtuigingskracht.

  Ook bedrijven hoeven niet meer aan te kloppen bij dure nakijk- en vertaalbureaus. Wij redigeren en vertalen websites, nieuwsbrieven, persberichten, reclameteksten en meer.

 • Werken jullie ook in het weekend?

  Jazeker! Elke dag van de week helpen wij studenten met nakijken van hun teksten, dus ook in het weekend.

  Upload je bijvoorbeeld op donderdagavond een document dat je binnen 3 dagen weer wilt ontvangen, dan mailen wij je de geredigeerde versie uiterlijk op zondagavond.

 • Kan ik mijn scriptie laten nakijken tijdens de coronapandemie?

  Ja. Ook tijdens de coronapandemie kun je op ons rekenen. Wij werken dag en nacht om jou in tijden van crisis te helpen met afstuderen.

 • Kan ik een bestelling annuleren?

  Omdat wij vaak te maken hebben met strakke deadlines, sturen wij inzendingen direct door naar de editor. Inzendingen kunnen daarom binnen een half uur geannuleerd worden. Reeds gemaakte kosten worden in rekening gebracht. Daaronder valt: het starttarief + het aantal woorden dat de editor tot dusver heeft behandeld.
  Annuleren kan via info@24editor.com.

 • Wat is het voordeel van een account bij 24editor?

  Door een persoonlijke account aan te maken, hoef je de volgende keer niet opnieuw je gegevens in te vullen wanneer je een document uploadt. Op jouw account wordt ook je bestelgeschiedenis automatisch bijgehouden. Tot slot kun je met een account kortingscodes activeren.

 • Mijn vraag staat hier niet tussen; hoe kan ik mijn vraag stellen?

  Staat jouw vraag hier niet tussen? Spreek dan onze medewerker aan via de chat. Zij staan namelijk klaar om jouw vraag te beantwoorden.

  Is er niemand aanwezig op de chat? Stel dan jouw vraag via de mail info@24editor.com.

 • In welk bestandsformaat kan ik een document uploaden?

  Het document dient een .doc/.docx. bestand te zijn.

 • Kan ik mijn scriptie in meerdere delen uploaden?

  Ja, het is mogelijk om je scriptie in meerdere delen te uploaden. Dit is bijvoorbeeld handig als je nog niet je hele scriptie hebt afgerond, maar wel alvast delen wilt laten nakijken.

  We raden je wel aan om in het daarvoor bestemde kader in stap 1 duidelijk te vermelden dat het om delen van je scriptie gaat. Wij zullen dan proberen dezelfde editor te selecteren voor de overige delen.

 • Ik heb problemen bij het uploaden. Wat moet ik doen?

  Het kan voorkomen dat wij de website aan het updaten zijn, waardoor de uploadtool op de website niet goed werkt. In dat geval kun je het document opsturen naar info@24editor.com en vermeld in de mail de volgende informatie:

     • van welke dienst(en) je gebruik wilt maken
     • de nakijktermijn
     • pagina's die niet nagekeken hoeven te worden
     • opmerking voor de editor (optioneel)
     • onderwijsinstelling en opleiding

 • Kan ik ook ’s nachts een document uploaden?

  Je kunt op elk tijdstip van de dag een document uploaden, 24/7. Van 08:00 uur ’s morgens tot 00:00 uur ’s nachts sturen wij documenten door naar de editors.


  * Wordt een 24-uursopdracht na middernacht geüpload, dan gaat de termijn in vanaf 08:00 uur ’s morgens.

  Voorbeeld: op 2 mei om 02:00 uur ’s nachts upload je een document dat je binnen 24 uur wilt ontvangen, dan mailen wij het document uiterlijk op 3 mei om 08:00 uur ‘s morgens.

 • Mijn document bevat pagina’s die niet bewerkt hoeven te worden, kan ik deze deselecteren?

  Ja, tijdens stap 1 in het uploadproces krijg je een overzicht te zien van alle geüploade pagina’s. Door middel van aanvinken kun je gemakkelijk pagina’s deselecteren. Het aantal woorden en de prijs nemen automatisch af.

 • Ik ben vergeten om mijn beoordelingsformulier toe te voegen. Wat moet ik doen?

  Als je bent vergeten om je beoordelingsformulier toe te voegen, dan kun je dit onder vermelding van je ordernummer mailen naar info@24editor.com.

 • Ik ben een gedeelte vergeten van mijn scriptie toe te voegen. Wat moet ik nu doen?

  Zolang het uploadproces nog niet is voltooid, kun je delen toevoegen of verwijderen.

  Heb je in stap 1 pagina's gedeselecteerd, die je toch wilt toevoegen? Ga dan terug naar stap 1 en selecteer de pagina's.

  Staan de delen die je wilt toevoegen niet in het geüploade document, voeg deze zelf handmatig toe in het Word bestand en voltooi opnieuw het uploadproces.

 • Waarop wordt met de Taalcheck gecontroleerd?

  Met de Taalcheck corrigeren wij typ- en spelfouten, grammaticale fouten, stijlfouten, zinsopbouw, woordkeuze en interpunctie. Haperende zinnen en inconsistenties worden gecorrigeerd, zodat de hele tekst beter leesbaar wordt.

  Bekijk ons nakijkmodel voor een volledig overzicht.

 • Hoeveel kost een Taalcheck?

  De kosten voor de Taalcheck hangen af van het aantal woorden en de nakijktermijn. Voor een duidelijk overzicht kun je onze tarievenpagina bekijken.

 • Kan ik alleen voor de Taalcheck kiezen?

  Ja, het is mogelijk om alleen de Taalcheck te laten doen. De Structuurcheck en APA-check zijn extra diensten.

 • Wat is de Structuurcheck?

  De Structuurcheck is een aanvullende dienst op de Taalcheck. Met de Structuurcheck controleren wij of jouw scriptie of verslag voldoet aan onze beoordelingscriteria. Daarnaast kun je de beoordelingscriteria van je opleiding meesturen, zodat de Structuurcheck gerichter uitgevoerd kan worden.

 • Hoeveel kost de Structuurcheck?

  De kosten voor de Structuurcheck bedragen voor alle termijnen € 0,0045 per woord en worden vermeerderd met het woordtarief voor de Taalcheck.

 • Op welke onderdelen in mijn scriptie wordt gecontroleerd met de Structuurcheck?

  Met de Structuurcheck controleren wij op de volgende onderdelen: titelblad, informatiepagina, samenvatting, voorwoord, inhoudsopgave, inleiding, theoretisch kader, methodehoofdstuk, resultaten (alleen tabellen en figuren) conclusie en discussie. Bekijk ons nakijkmodel voor een compleet overzicht.

 • Wordt de Structuurcheck direct doorgevoerd in het document?

  Niet alle punten worden met de Structuurcheck doorgevoerd in het document. De Structuurcheck ontvang je namelijk in de vorm van feedback in de kantlijn van het document. Hierin worden concrete verbetersuggesties en tips per (scriptie-)onderdeel gegeven.
  De punten die wel direct worden doorgevoerd in het document zijn de titels van hoofdstukken, paragrafen, figuren en tabellen.

 • Kan ik ook alleen de Structuurcheck laten uitvoeren?

  Nee. De Structuurcheck kan alleen worden gekozen in combinatie met de Taalcheck.

 • Als ik pagina’s deselecteer, worden deze dan wel op structuur nagekeken?

  Nee. Als je pagina’s hebt gedelecteerd, dan worden deze niet meegenomen in de Structuurcheck.

 • Wat is de APA-check?

  De APA-check is een controle op de bronnen in een scriptie of verslag aan de hand van de APA-methode.

 • Waarop wordt gecontroleerd met de APA-check?

  Met de APA-check controleren we of de bronverwijzingen in de tekst en de titelbeschrijvingen in de literatuurlijst voldoen aan de APA-regels. Daarnaast controleren we de titelbeschrijvingen inhoudelijk en alfabetiseren we de literatuurlijst. Tot slot kijken we of je de bronnen die je hebt opgenomen in de literatuurlijst ook hebt gebruikt in de tekst (en vice versa).

 • Kan ik uitsluitend een APA-check laten uitvoeren?

  Ja, je kunt ervoor kiezen om alleen een APA-check uit te laten voeren. De APA-check kun je ook in combinatie met de Taalcheck kiezen.

 • Hoeveel kost de APA-check?

  Wil je uitsluitend de APA-check laten uitvoeren, dan betaal je per nakijktermijn een vast tarief voor de eerste 30 bronnen. Voor de nakijktermijn van 7 dagen is dat € 49,95, 3 dagen € 54,95 en 24 uur € 59,95. Heb je meer dan 30 bronnen, dan brengen we voor iedere extra bron een bedrag van € 2,- in rekening.

 • Hoeveel kost de APA-check in combinatie met de Taalcheck?

  Heb je de Taalcheck én APA-check geselecteerd, dan betaal je voor iedere nakijktermijn een bedrag van € 49,95 voor de eerste 30 bronnen. Heb je meer dan 30 bronnen, dan brengen we voor iedere extra bron een bedrag van € 2,- in rekening.

 • Hoe weet ik hoeveel bronnen in moet invullen bij het uploaden?

  De prijs voor de APA-check berekenen we op basis van het aantal titelbeschrijvingen in de literatuurlijst. Tel alle titelbeschrijvingen op en vul het aantal in in het daarvoor bestemde vakje in stap 1 van het uploadproces.

 • Welke talen kan ik selecteren?

  Momenteel vertalen wij van en naar het Nederlands, Engels en Duits.

 • Welke documenten kan ik laten vertalen?

  Wij vertalen alle documenten. Dit kan een managementsamenvatting zijn, maar ook een cv, sollicitatiebrief, website, marketing- of reclametekst.

 • Ik wil zowel mijn cv als sollicitatiebrief laten vertalen, kan dit?

  Voor vertalingen kun je één document tegelijk uploaden. Upload eerst je cv en voltooi het proces. Upload vervolgens je sollicitatiebrief en voltooi het proces.

 • Welke documenten kan ik laten herschrijven?

  Wij herschrijven uitsluitend sollicitatiebrieven. De herschrijfdienst is bedoeld voor sollicitanten.

 • Hoe gaat het herschrijven in zijn werk?

  Voeg je cv, sollicitatiebrief en de vacaturetekst samen in één Word-bestand en voltooi het uploadproces. Nadat de editor zich heeft georiënteerd op jouw cv en de vacaturetekst, zal jouw sollicitatiebrief herschreven worden.

 • Wat kan ik verwachten?

  De editor let op de volgende punten: opmaak, lay-out, aanhef, introductie, algemene eerste indruk, overtuigingskracht, taalfouten, actief taalgebruik, taalgebruik aanpassen aan de branche en dat jouw vaardigheden aansluiten bij de eisen van de vacature..

 • Wie kijkt mijn document na?

  Wij selecteren alleen taalkundigen die aangesloten zijn bij 24editor. Al onze taalkundigen hebben een selectieproces doorlopen en een geheimhoudingsverklaring ondertekend. Een volledig overzicht van onze editors vind je op de Teampagina.

 • Wat zijn de tarieven voor studenten?

  Het tarief van de nakijkdienst is vanaf
  € 0,0075 per woord + € 15,- starttarief.
   
  Het tarief van de vertaaldienst is vanaf
  € 0,05 per woord + € 15,- starttarief.
   
  Het tarief van de herschrijfdienst is vanaf
  € 29,95.
   
  Bekijk voor een volledig overzicht onze tarieven.

 • Hoe kan ik betalen?

  Je kunt je bestelling betalen met iDeal, PayPal, Bancontact/Mister Cash of SOFORT Banking.

 • Zijn de prijzen inclusief btw?

  Alle prijzen voor studenten zijn vrijgesteld van btw. De prijzen voor sollicitanten en bedrijven zijn inclusief btw.

 • Met wie wordt de inhoud van mijn document gedeeld?

  Alleen 24editor en de betreffende editor heeft toegang tot de inhoud van jouw document. Zie hiervoor onze Privacyverklaring.

 • Is een geheimhoudingsplicht van toepassing?

  Op elke inzending die wij ontvangen en opdracht die wij uitvoeren, berust een geheimhoudingsplicht. Al onze editors hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend. Zie hiervoor onze Algemene Voorwaarden.

 • Ik heb vertrouwelijke informatie in mijn document staan. Is jullie website goed beveiligd?

  Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van jouw informatie. Daarom wordt onze website extra goed beveiligd door middel van een SSL verbinding. Hierdoor wordt alle informatie versleuteld verzonden, zodat hackers geen vertrouwelijke gegevens kunnen onderscheppen.