• Scriptie nakijkdienst
 • Ervaren taalkundigen
 • Binnen 24 uur

Uitleg Herschrijven

In 3 stappen wordt het herschrijfproces uitgelegd.

1

Uploaden

Upload jouw sollicitatiebrief, cv en de vacaturetekst in één Word-bestand. Selecteer de gewenste termijn en voltooi het uploadproces. Het document wordt direct doorgestuurd naar één van onze editors.

2

De editor gaat aan de slag met jouw sollicitatiebrief

Nadat de editor zich heeft georiënteerd op de vacaturetekst en jouw cv, zal hij/zij de sollicitatiebrief herschrijven en essentiële punten belichten. Uiteraard corrigeert de editor de spelling, grammatica, structuur, stijl en opbouw.

3

Je ontvangt jouw herschreven sollicitatiebrief binnen de opgegeven termijn

Je ontvangt 2 versies van jouw sollicitatiebrief. In de 1e versie zie je wat de editor gewijzigd heeft en kun je zelf kiezen welke wijzigingen je accepteert. In de 2e versie zijn alle wijzigingen reeds geaccepteerd.

Voorbeeld documenten

Nakijken op taal

Met de taal-check corrigeren wij typ- en spelfouten, grammatica, stijlfouten inconsistenties, zinsopbouw en interpunctie. Daarnaast besteden wij aandacht aan academisch woordgebruik, subjectieve of vage formuleringen, werkwoordstijden, getallen, afkortingen en meer. Een volledig overzicht vind je in ons Nakijkmodel.

Wij werken met ‘wijzigingen bijhouden’, zodat je kunt zien wat er is aangepast.

24editor-taal

Nakijken + structuur

Met de structuur-check controleren wij op extra aspecten, zoals:
• Volledigheid: welke theorie ontbreekt nog in de hoofdstukken/paragrafen?
• Rode draad: is de aanwezige theorie relevant voor het onderzoek? Zijn er inhoudelijke tegenstrijdigheden? Hoe is de samenhang tussen de alinea’s?
• Opbouw: is het onderzoek logisch en helder opgebouwd? Wordt informatie herhaald?
Een volledig overzicht vind je in ons Nakijkmodel.

Wij werken met ‘wijzigingen bijhouden’, zodat je kunt zien wat er is aangepast.

24editor-taal-structuur

APA-check

Met de APA-check worden de bronverwijzingen in de tekst én de titelbeschrijvingen in de literatuurlijst gecorrigeerd aan de hand van de APA-regels.

Ook wordt de literatuurlijst gealfabetiseerd en word je gewezen op bronnen die wel in de tekst staan, maar niet in de literatuurlijst zijn opgenomen, en vice versa.

Wij controleren zowel op de Nederlandse als de Engelse APA-regels. Bekijk hier het voorbeeld van een literatuurlijst.

24editor-apa

Feedbackformulier

In het feedbackformulier leggen we uit welke fouten zijn gecorrigeerd en vooral waarom. Op deze manier helpen we je jouw schrijfvaardigheid te verbeteren. Ook lees je hier welke (inhoudelijke) onderdelen in je scriptie nog extra aandacht verdienen.

24editor-feedbackdocument

Herschrijven FAQ’s

 • Welke documenten kan ik laten herschrijven?

  Wij herschrijven uitsluitend sollicitatiebrieven. De herschrijfdienst is bedoeld voor sollicitanten.

 • Hoe gaat het herschrijven in zijn werk?

  Voeg je cv, sollicitatiebrief en de vacaturetekst samen in één Word-bestand en voltooi het uploadproces. Nadat de editor zich heeft georiënteerd op jouw cv en de vacaturetekst, zal jouw sollicitatiebrief herschreven worden.

 • Wat kan ik verwachten?

  De editor let op de volgende punten: opmaak, lay-out, aanhef, introductie, algemene eerste indruk, overtuigingskracht, taalfouten, actief taalgebruik, taalgebruik aanpassen aan de branche en dat jouw vaardigheden aansluiten bij de eisen van de vacature..