• Scriptie nakijkdienst
 • Ervaren taalkundigen
 • Binnen 24 uur

Uitleg Herschrijven

Sollicitatiebrief herschrijven in 3 simpele stappen.

Scriptie redigeren
1

Upload je sollicitatiebrief

Upload jouw sollicitatiebrief, cv en de vacaturetekst in één Word-bestand. Selecteer de gewenste termijn en voltooi het uploadproces. Het document wordt direct doorgestuurd naar één van onze editors.

2

De editor gaat aan de slag

Nadat de editor zich heeft georiënteerd op je cv en de vacaturetekst, zal hij of zij de sollicitatiebrief herschrijven en essentiële punten belichten. Uiteraard corrigeren wij ook de spelling, grammatica, structuur, stijl en opbouw.

sollicitatiebrief herschrijven
3

Check je mail!

Je ontvangt 2 versies van je herschreven sollicitatiebrief. In de 1e versie zie je wat de editor gewijzigd heeft. In de 2e versie zijn alle wijzigingen reeds geaccepteerd en klaar om opgestuurd te worden naar je toekomstige werkgever.

Meer informatie & voorbeelden

Taalcheck

Laat de spelling controleren door een professional. Met de Taalcheck corrigeren wij niet alleen alle typ- en spelfouten, maar ook alle grammaticafouten, stijlfouten, inconsistenties, onjuiste zinsopbouw en interpunctie tegen voordelige tarieven die passen bij het budget van studenten.

Een scriptie nakijken doen wij uiterst zorgvuldig en is erop gericht om jouw tekst naar een hoger niveau te tillen. Naast academisch taalgebruik besteden wij bovendien aandacht aan subjectieve of vage formuleringen, werkwoordstijden, getallen en afkortingen. Bekijk ons nakijkmodel voor meer informatie.

Aan de hand van ‘wijzigingen bijhouden‘ in Word doen wij aanpassingen in de tekst, zodat je precies kunt zien wat is aangepast. Bovendien kun je zo zelf beslissen welke wijzigingen je door wilt voeren.
.

Welke documenten kijken wij na?

Een scriptie nakijken behoort tot onze corebusiness, maar uiteraard redigeren wij ook allerlei andere soorten onderwijsgerelateerde documenten, zoals een essay, plan van aanpak of onderzoeksvoorstel, paper, reflectieverslag, onderzoeksrapport, verslag van je afstudeerstage, en andere deelopdrachten.
.

Hoeveel kost het om je scriptie na te laten kijken?

Bij 24editor hanteren wij studentvriendelijke tarieven voor de Taalcheck. Gecombineerd met onze kennis en expertise tillen wij jouw scriptie naar een hoger niveau en betaal je gegarandeerd niet te veel voor een scriptie check. Ontdek daarom zelf onze voordelige tarieven en bereken vervolgens de prijs!
.

Nakijktermijnen

Wij snappen als geen ander dat studenten korte deadlines hebben, daarom bieden wij naast de nakijktermijnen van 3 dagen en 7 dagen, ook een 24-uursdienst aan. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat jouw bachelorscriptie of masterscriptie met spoed nagekeken kan worden.
.

Spellingcheck Nederlands & Engels

De spelling controleren wij van zowel Nederlandse als Engelse teksten. Al onze editors zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben bovendien jarenlange ervaring in het redigeren van teksten van allerlei opleidingen. Ten slotte kiezen wij enkel de beste en gedreven editors.
.

Voorbeelddocument Taalcheck

24editor-taal

Herschrijven FAQ’s

 • Welke documenten kan ik laten herschrijven?

  Wij herschrijven uitsluitend sollicitatiebrieven. De herschrijfdienst is bedoeld voor sollicitanten.

 • Hoe gaat het herschrijven in zijn werk?

  Voeg je cv, sollicitatiebrief en de vacaturetekst samen in één Word-bestand en voltooi het uploadproces. Nadat de editor zich heeft georiënteerd op jouw cv en de vacaturetekst, zal jouw sollicitatiebrief herschreven worden.

 • Wat kan ik verwachten?

  De editor let op de volgende punten: opmaak, lay-out, aanhef, introductie, algemene eerste indruk, overtuigingskracht, taalfouten, actief taalgebruik, taalgebruik aanpassen aan de branche en dat jouw vaardigheden aansluiten bij de eisen van de vacature..