• Scriptie nakijkdienst
 • Ervaren taalkundigen
 • Binnen 24 uur

Uitleg Herschrijven

Sollicitatiebrief herschrijven in 3 simpele stappen.

Scriptie uploaden voor document laten nakijken
1

Upload je sollicitatiebrief

Upload jouw sollicitatiebrief, cv en de vacaturetekst in één Word-bestand. Selecteer de gewenste termijn en voltooi het uploadproces. Het document wordt direct doorgestuurd naar één van onze editors.

2

De editor gaat aan de slag

Nadat de editor zich heeft georiënteerd op je cv en de vacaturetekst, zal hij de sollicitatiebrief herschrijven. Het corrigeren van de spelling, grammatica, structuur, stijl en opbouw valt hier ook onder.

sollicitatiebrief herschrijven
3

Check je mail!

Je ontvangt 2 versies van je herschreven sollicitatiebrief. In de 1e versie zijn alle wijzigingen zichtbaar. Versie 2 is de 'schone' versie en is geschikt om op te sturen naar je toekomstige werkgever.

Meer informatie & voorbeelden

Taalcheck

Taalfouten in een sollicitatiebrief zijn een ‘no-go’. Laat daarom de taal in je brief  controleren door een professional van 24editor. Zij weten namelijk precies waar een goede aan moet voldoen.

Een sollicitatiebrief nakijken op taal doen wij uiterst zorgvuldig en is erop gericht om een foutloze tekst aan te leveren bij je toekomstige werkgever. Met de Taalcheck corrigeren wij niet alleen alle typ- en spelfouten, maar ook alle grammaticafouten, stijlfouten, inconsistenties, onjuiste zinsopbouw en interpunctie.

De taalcorrecties in de sollicitatiebrief doen wij aan de hand van ‘wijzigingen bijhouden‘ in Word. Hierdoor kan je precies zien wat we hebben aangepast. Bovendien beslis je zo zelf welke wijzigingen je door wilt voeren.
.

Welke documenten kijken wij na?

Bij 24editor kun je niet alleen je sollicitatiebrief laten nakijken, maar ook je motivatiebrief en cv. Naast het controleren van sollicitatiebrieven en cv’s voor werkzoekenden, redigeren wij ook allerlei onderwijsgerelateerde documenten zoals scripties en verslagen.
.

Hoeveel kost het om een sollicitatiebrief na te laten kijken?

Al vanaf € 29,95 kun je je sollicitatiebrief laten nakijken op taal. De prijs voor het laten nakijken van je sollicitatiebrief of cv hangt af van de nakijktermijn. Hoe langer wij de tijd hebben om jouw motivatiebrief en/of cv na te kijken, des te voordeliger de prijs. Ben je benieuw hoeveel het kost een sollicitatiebrief na te laten kijken? Bekijk dan eens onze tarieven of bereken zelf gemakkelijk de prijs.
.

Nakijktermijn

Je cv of sollicitatiebrief kun je al binnen 24 uur laten nakijken. Met onze unieke 24-uursdienst heb je dezelfde dag nog de geredigeerde versie retour, zodat je meteen kunt reageren op de gewenste functie. Heb je iets minder haast? Kies dan voor de nakijktermijn van 3 dagen.

Wij staan 7 dagen in de week en 24 uur per dag voor je klaar om je te helpen met solliciteren. Dat betekent dat je op elk gewenst moment op de dag je sollicitatiebrief of cv kunt uploaden om deze na te laten kijken op taal.
.

Spellingcheck Nederlands & Engels

De spelling controleren wij van zowel Nederlandse als Engelse sollicitatiebrieven en cv’s. Al onze editors zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben bovendien jarenlange ervaring in het redigeren van teksten van sollicitatiebrieven en cv’s. Ten slotte kiezen wij enkel de beste en gedreven editors.
.

Voorbeelddocument Taalcheck

24editor-taal

Herschrijven

Het schrijven van een sollicitatiebrief of motivatiebrief kan erg lastig zijn. Vaak blijf je achter met alleen een opzetje waar je niet helemaal tevreden over bent. Gelukkig kunnen wij je helpen een goede eerste indruk te maken met een overtuigende brief.
.

Wat houdt onze herschrijfdienst in?

Wanneer je solliciteert, dan doe je dat met een opvallende sollicitatiebrief en cv waar de recruiter niet omheen kan. Lukt het niet om een verfrissende sollicitatiebrief of motivatiebrief te schrijven zonder taalfouten en wil je extra hulp bij solliciteren? Dan is onze herschrijfdienst geschikt voor jou.

Met de herschrijfdienst duiken wij dieper in de sollicitatie door eerst een beter beeld te krijgen van de persoon die solliciteert en van de functie waarnaar gesolliciteerd wordt. We beginnen daarom altijd met het doornemen van de vacaturetekst, om te kijken over welke eigenschappen de sollicitant dient te beschikken. Vervolgens analyseren wij jouw cv om te achterhalen welke kwaliteiten je bezit en hoe we deze kwaliteiten kunnen accentueren in de sollicitatiebrief. Op basis van deze informatie bepalen wij onder andere de tone of voice en de opbouw van de sollicitatiebrief.
.

Hoeveel kost het om een sollicitatiebrief te laten herschrijven?

Al vanaf € 39,95 kun je bij 24editor je motivatiebrief of sollicitatiebrief laten herschrijven door een ervaren sollicitatiecoach. Je ontvangt de herschreven brief in dat geval altijd binnen 3 dagen. Is tijd een bepalende factor en wil je jouw sollicitatiebrief binnen 24 uur laten herschrijven, dan wordt een bedrag van € 49,95 in rekening gebracht.
..

Wat kun je verwachten?

Geen standaardzinnen en clichés die gemakkelijk op het internet te vinden zijn. Daarnaast zal jouw overtuigende sollicitatiebrief perfect aansluiten bij de vacature en zal het actieve taalgebruik worden aangepast aan de branche waarin je solliciteert. Uiteraard kun je van ons verwachten dat de brief geen enkele taalfout bevat en de juiste opmaak heeft, zodat de lay-out in je sollicitatiebrief voldoet aan de eisen.
.

Voorbeelddocument herschrijven

24editor-taal

Herschrijven FAQ’s

 • Welke documenten kan ik laten herschrijven?

  Wij herschrijven uitsluitend sollicitatiebrieven. De herschrijfdienst is bedoeld voor sollicitanten.

 • Hoe gaat het herschrijven in zijn werk?

  Voeg je cv, sollicitatiebrief en de vacaturetekst samen in één Word-bestand en voltooi het uploadproces. Nadat de editor zich heeft georiënteerd op jouw cv en de vacaturetekst, zal jouw sollicitatiebrief herschreven worden.

 • Wat kan ik verwachten?

  De editor let op de volgende punten: opmaak, lay-out, aanhef, introductie, algemene eerste indruk, overtuigingskracht, taalfouten, actief taalgebruik, taalgebruik aanpassen aan de branche en dat jouw vaardigheden aansluiten bij de eisen van de vacature..