• Scriptie nakijkdienst
  • Ervaren taalkundigen
  • Binnen 24 uur
Ook tijdens de coronacrisis sta je er niet alleen voor. Wij werken dag én nacht om jou te helpen afstuderen.

Diensten

Naast onze scriptie nakijkservice, kun je gebruik maken van de vertaal-, herschrijfdienst en APA-check.

Taalcheck

Taalcheck(voor: studenten, sollicitanten & bedrijven)

Met de Taalcheck wordt jouw scriptie of verslag niet alleen uiterst secuur nagekeken op typ-, spel- en taalfouten, maar ook op grammatica, stijlfouten, zinsopbouw, consistentie, formulering en onnodige herhaling.
Vanaf € 0,0085 per woord

Structuurcheck

Structuurcheck(voor: studenten, bedrijven)

Met de Structuurcheck duiken wij dieper in de tekst kijken wij naar de algehele opbouw en samenhang van je onderzoeksverslag. Daarnaast controleren wij of alle verplichte scriptie-onderdelen in het verslag zijn verwerkt en of het overbodige herhalingen bevat.
Vanaf € 0,0045 per woord

APA-check

APA-check(voor: studenten, bedrijven)

Door de APA bronvermelding correct weer te geven, zorg ervoor dat je geen plagiaat pleegt. Met de APA-check corrigeren wij niet alleen alle bronverwijzingen in de tekst, maar ook alle titelbeschrijvingen in de literatuurlijst aan de hand van de nieuwste APA regels.
Vanaf € 49,95

sollicitatiebrief herschrijven

Herschrijven(alleen voor sollicitanten)

Met een opvallende en overtuigende sollicitatiebrief vergroot je jouw kans op een gesprek. Onze taalkundige controleert onder andere op: aanhef, opmaak, introductie, eerste indruk, overtuigingskracht en actief taalgebruik. Sollicitatiebrief herschrijven:
Vanaf € 39,95

Vertalen

Vertalen(voor: studenten, sollicitanten & bedrijven)

Met de vertaaldienst kun je elk type tekst laten vertalen van en naar het Nederlands en Engels. Van managementsamenvattingen tot cv’s en sollicitatiebrieven. Wij selecteren uitsluitend de beste taalkundigen.
Vanaf € 0,06 per woord