• Scriptie nakijkdienst
  • Ervaren taalkundigen
  • Binnen 24 uur

Diensten

Naast onze scriptie nakijkservice, kun je gebruik maken van de vertaal-, herschrijfdienst en APA-check.

Scriptie nakijken

Nakijken(voor: studenten, sollicitanten & bedrijven)

Met de Taalcheck wordt jouw scriptie of verslag nagekeken typ-, spel- en taalfouten, grammatica, stijlfouten, zinsopbouw, consistentie, formulering, onnodige herhaling en meer. Daarnaast bieden wij een Structuurcheck aan, waarbij we per scriptie-onderdeel controleren of dit voldoet aan de eisen in jouw beoordelingsformulier. Inclusief uitgebreide en persoonlijke feedback. Vanaf € 0,0075 per woord.

APA-check

APA-check(voor: studenten, bedrijven)

Door de APA bronvermelding correct weer te geven, zorg ervoor dat je geen plagiaat pleegt. Na de APA-check voldoen alle bronnen in je scriptie of verslag aan de APA normen. Wij corrigeren alle bronverwijzingen in de tekst én alle titelbeschrijvingen in de literatuurlijst aan de hand van de nieuwste APA regels. Al vanaf € 49,95.

Herschrijven(alleen voor sollicitanten)

Met een opvallende en overtuigende sollicitatiebrief vergroot je jouw kans op een gesprek. Onze taalkundige controleert onder andere op: aanhef, opmaak, introductie, eerste indruk, overtuigingskracht en actief taalgebruik.
Sollicitatiebrief herschrijven vanaf € 39,95.

Vertalen

Vertalen(voor: studenten, sollicitanten & bedrijven)

Met de vertaaldienst kun je elk type tekst laten vertalen van en naar het Nederlands en Engels. Van managementsamenvattingen tot sollicitatiebrieven en cv’s. Wij selecteren uitsluitend de beste taalkundigen.
Vanaf € 0,05 per woord.