• Scriptie nakijkdienst
  • Ervaren taalkundigen
  • Binnen 24 uur

Diensten

Naast onze scriptie nakijkservice, kun je gebruik maken van de vertaal-, herschrijfdienst en APA-check.

Taalcheck

Taalcheck(voor: studenten, sollicitanten & bedrijven)

Met de Taalcheck wordt jouw scriptie of verslag niet alleen uiterst secuur nagekeken op typ-, spel- en taalfouten, maar ook op grammatica, stijlfouten, zinsopbouw, consistentie, formulering en onnodige herhaling.
Vanaf € 0,0085 per woord

Structuurcheck

Structuurcheck(voor: studenten, bedrijven)

Met de Structuurcheck duiken wij dieper in de tekst kijken wij naar de algehele opbouw en samenhang van je onderzoeksverslag. Daarnaast controleren wij of alle verplichte scriptie-onderdelen in het verslag zijn verwerkt en of het overbodige herhalingen bevat.
Vanaf € 0,0045 per woord

APA-check

APA-check(voor: studenten, bedrijven)

Door de APA bronvermelding correct weer te geven, zorg ervoor dat je geen plagiaat pleegt. Met de APA-check corrigeren wij niet alleen alle bronverwijzingen in de tekst, maar ook alle titelbeschrijvingen in de literatuurlijst aan de hand van de nieuwste APA regels.
Vanaf € 49,95

sollicitatiebrief herschrijven

Herschrijven(alleen voor sollicitanten)

Met een opvallende en overtuigende sollicitatiebrief vergroot je jouw kans op een gesprek. Onze taalkundige controleert onder andere op: aanhef, opmaak, introductie, eerste indruk, overtuigingskracht en actief taalgebruik. Sollicitatiebrief herschrijven:
Vanaf € 39,95

Vertalen

Vertalen(voor: studenten, sollicitanten & bedrijven)

Met de vertaaldienst kun je elk type tekst laten vertalen van en naar het Nederlands en Engels. Van managementsamenvattingen tot cv’s en sollicitatiebrieven. Wij selecteren uitsluitend de beste taalkundigen.
Vanaf € 0,06 per woord