• Scriptie nakijkdienst
  • Ervaren taalkundigen
  • Binnen 24 uur

Editors

Christine

Als docent Engels op een middelbare school heb ik veel ervaring met het corrigeren van teksten en ben ik goed op de hoogte van de grammatica- en spellingsregels in het Engels. Onlangs heb ik de masteropleiding English Studies aan de universiteit van Nottingham (UK) afgerond. Voor mijn studie heb ik veel essays moeten schrijven, wat voor mij heel leerzaam is geweest. Graag wil ik mijn kennis en ervaring aanwenden om jou te helpen je scriptie naar een hoger niveau te brengen.

S.

1 jaar geleden

Toppers!!!

Jullie zijn echt super vriendelijk, helpen heel goed en zijn vrij om op veel vragen antwoord te geven super!!!!!

Emilia

Pedagogiek

Ik heb een aantal jaar geleden de lerarenopleiding Nederlands afgerond en ik heb enkele jaren in het onderwijs gewerkt. Inmiddels heb ik al vele bijlessen Nederlands verzorgd en heb ik vele teksten geredigeerd. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan en ik help jou dan ook graag bij het afleveren van een goed verzorgde tekst!

Aron Petstra

1 jaar geleden

Volledig

Volledig, flexibel en op tijd

Ezra

Hoi! Ik ben Ezra. Ik ben veel bezig met duurzaamheid, hou van taal en lezen en ben erg leergierig. Mijn redigeerwerk begon tijdens mijn master Sustainable Business & Innovation, toen een docent mij vroeg om zijn boek van feedback te voorzien. Dit vond ik zo leuk dat ik nu ook scripties, sollicitatiebrieven en andere teksten nakijk! Ik help je graag verder met het verbeteren en perfectioneren van je tekst.

Farah

Hey! Mijn naam is Farah, ik ben mede-oprichter van 24Editor. Daarnaast begeleid ik hbo- en wo-studenten bij hun afstudeerprojecten, en mijn achtergrond ligt in communicatie(wetenschappen). Je kunt erop vertrouwen dat ik me voor de volle 100% inzet om de obstakels tussen jou en je diploma te overwinnen. Of die obstakel nu dyslexie is, een taalbarrière, het verlies van overzicht, gebrek aan begeleiding, of als je gewoon behoefte hebt aan een grondige controle van je onderzoek; ik sta graag voor je klaar! Het mooiste aspect van mijn werk is nog steeds de positieve feedback van studenten die dankzij de hulp van 24Editor zijn geslaagd. Hieruit put ik energie en motivatie!

Wat klanten zeggen over Farah

Evelien

10 maand geleden

Review service

Na uitgebreid onderzoek heb ik gekozen voor 24editor. Dit heb ik gebaseerd op de reviews en de kosten. Deze zijn een stuk lager dan van Scribbr. Na het uploaden van het bestand en betalen blijkt er wat mis gegaan te zijn. Ik betaalde voor nakijken binnen 24 uur en in de bevestiging stond nakijken binnen 3 dagen. Mijn probleem kon ik eenvoudig voorleggen via de chatfunctie op de website. Ik had niet verwacht zo snel een reactie te krijgen. Maar binnen 10 min was de situatie duidelijk. Het verslag wordt zsm nagekeken en zal iets langer duren dan 24 uur, maar dat vond ik oké. Plus ik krijg een deel teruggestort omdat het nakijken langer duurt. Ik ben tevreden over de snelle en fijne afhandeling.

Roy Hafterkamp

1 jaar geleden

Goed

Farah is een kritische editor die mij goed geholpen heeft

Tamara

1 jaar geleden

Zeer tevreden en 100% het geld waard

Enorm tevreden over de nakijkservice. Last minute moest mijn scriptie nog nagekeken worden en dit is ontzettend snel gedaan. De kwaliteit van mijn onderzoek is hiermee aanzienlijk verbeterd. Zeker een aanrader!

Yas

1 jaar geleden

Super snelle service!!!

Super snelle service!!! Geweldig. Vanaf nu zal ik al mijn verslagen opsturen, jullie gaan gek worden haha

Marjolein

1 jaar geleden

Ik heb mijn scriptie laten nakijken op taal.

Ik heb mijn scriptie laten nakijken op taal. Bij het ontvangen van mijn feedback was ik positief verrast over hoeveel tijd en aandacht Farah in mijn scriptie heeft gestoken. Naast de taalcontrole heeft Farah ook feedback gegeven op de inhoud. Zo heb ik mijn scriptie flink kunnen verbeteren. Ik ben echt super tevreden en blij met de feedback! Ik zou het iedereen aanraden om gebruik te maken van deze dienst!

Ksenyia Hakkeling

1 jaar geleden

Zijn altijd op tijd en kwalitatief goed

Zijn altijd op tijd en kwalitatief goed

Ingrid Coenen

1 jaar geleden

Vriendelijke en duidelijke communicatie!

Ik heb al sinds 2004 niet meer heb gestudeerd. Inmiddels is er veel veranderd en zijn veel eisen waar ik aan moet voldoen voor mij totaal onbekend. Omdat ik nu een eerste verslag moet gaan inleveren, ben ik erg onzeker of ik het allemaal wel volgens de richtlijnen doe. Ik heb daarom contact gezocht via de chat met de medewerkers van 24editor. Hoewel het even duurde voordat ik reactie kreeg, werd ik vriendelijk geholpen en heb ik goed advies gekregen hoe ik het beste gebruik van hun diensten kon maken en ook wat het exact kost voordat ik daadwerkelijk de opdracht zou geven. Op basis van deze eerlijke feedback heb ik kunnen beslissen of ik gebruik wil maken van hun diensten. Ik vond het contact helder en vriendelijk. Uiteindelijk kreeg ik alsnog snel antwoord op al mijn vragen. Dus twijfel jij ook of je gebruik wilt maken van de diensten van 24editor, vraag dan om verduidelijking zodat ook jij makkelijker een beslissing kan maken of jij hun hulp wel of niet wilt!

Jacoline Jacobs

3 jaar geleden

Dankzij de goede verbeteringen en…

Dankzij de goede verbeteringen en feedback van Farah ben ik een stuk zekerder over mijn scriptie geworden! Super bedankt

just now

Franklin

Al van jongs af aan ben ik bovenmatig geïnteresseerd in de Nederlandse taal. Het is een van de moeilijkste talen ter wereld, zeker op gebied van spelling en grammatica. Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik taalkundige fouten direct signaleer en vervolgens op de juiste wijze kan herstellen. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Tijdens mijn opleiding Marketing & Communicatie was de Nederlandse taal uiteraard een zeer belangrijk element, waarbij ik mijn kennis verder heb kunnen perfectioneren. Deze kennis zet ik maar al te graag in om jouw document, van korte opdrachten tot complete scripties, van A tot Z na te kijken en op taalkundig gebied te perfectioneren.

Gerite

Nadat ik mijn vertaalstudie had afgerond, besloot ik kort aan het werk te gaan als scriptie-editor, tot ik iets anders zou vinden. Ik bleek redigeren toen heel leuk te vinden en ben het daarom parttime blijven doen. Ik vind het vooral leuk om met je mee te denken over hoe je schrijfstijl en verhaal (nog) beter kunnen worden. Ook is iedere scriptie uniek en heeft daarom unieke verbeteringen en tips nodig. Ik help je graag!

Guy

Hey! Mijn naam is Guy en na een cursus tot editor gevolgd te hebben, ben ik bijna een jaar werkzaam als editor vanuit Buenos Aires. Ik heb ervaring met het nakijken van meer dan honderd verslagen en scripties in alle richtingen; van rechten en bedrijfskunde tot geneeskunde en psychologie. Ik heb een achtergrond in de journalistiek en heb antropologie en politicologie gestudeerd. Hierdoor heb ik ervaring met het schrijven van (academische) teksten.

Iris

Pedagogiek

Na een master in Behavioural Sciences en een niet afgemaakte PhD in health psychology, besloot ik het roer helemaal om te gooien. Ik ging mijn passie achterna: taal. Door mijn achtergrond heb ik al meerdere scripties en academische papers mogen schrijven, allemaal in het Engels. Daarnaast ben ik zelf ook scriptiebegeleider geweest. Ik weet dus goed hoe een scriptie is opgebouwd en hoe ik jou kan helpen jouw schrijfvaardigheden te verbeteren.

Isabel

Thanks to my academic experience in the humanities and social sciences, I have developed a precise working method and have gained a lot of knowledge in writing and research. I am a native English speaker and I have professional experience working in both British and American English and am comfortable with a number of referencing systems. I can thoroughly review texts and provide feedback and pride myself in notes on consistency in grammar and word choice. Together, I hope we are able to take your work to the next level and allow your message to reach readers with clear intent.

Lisa

Taal & Communicatie

Ik heb Taal- en Cultuurstudies en Moderne Letterkunde gestudeerd. Hierdoor heb ik veel ervaring in het schrijven en redigeren van academische teksten. Ook tijdens mijn werkzaamheden als marketing- en communicatiemedewerker heb ik veel teksten geschreven en geredigeerd. Ik vind het leuk om met een vergrootglas naar teksten te kijken en alle fouten – groot of klein – eruit te halen. Ik kijk daarbij naar grammatica, structuur, woordkeuze en argumentatielijn. Door daarnaast duidelijke feedback te geven, hoop ik jou in het vervolg beter te leren schrijven!

Mamouna

5 jaar geleden

24editor raad ik iedereen aan

24editor heeft mijn verslag erg zorgvuldig nagekeken.

C. de Vocht

5 jaar geleden

Aanrader!

Ontzettend vriendelijk contact via de telefoon en de mail! Zelfs binnen een zeer korte termijn van 4 uur was het mogelijk mijn stukken, tegen een kleine meerprijs, na te kijken. Ook was de feedback zeer volledig! Ik heb 24editor al aan meerdere mensen aangeraden voor het nakijken van hun scriptie.

Arun Vivekananthan

5 jaar geleden

Goede feedback en duidelijke uitleg.

Goede feedback en duidelijke uitleg.

GG

4 jaar geleden

Echt een aanrader.

Goede feedback en snel geholpen.

Student

5 jaar geleden

Zeer vriendelijke mensen die je…

Zeer vriendelijke mensen die je document nakijkt. Ben goed geholpen en alles op tijd terug gekregen met beide documenten waarbij 1 alle correcties al zijn verbeterd en de ander waarbij je alles zelf moet doen

Anoniem

5 jaar geleden

Goede ervaringen met 24 editor

Goede ervaringen met 24 editor. İk heb meerdere keren gebruikgemaakt van hun nakijkservice . Alles werd snel nagekeken en ik kreeg ook bruikbare feedback. Zeker een aanrader!

Nathalie

Als afgestudeerde WO-jurist ben ik bekend met het wetenschappelijk taalgebruik. Ik ben al enige jaren werkzaam in de rechtspraktijk. Hierdoor heb ik ruime ervaring met het schrijven en redigeren van uiteenlopende teksten. Ik heb een sterk analytisch vermogen ontwikkeld en kan snel hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden. Met mijn kennis help ik je graag jouw scriptie naar een hoger niveau te tillen.

Olga

Vakgebied: Rechten, Bedrijfskunde van de Financiële Sector

Ik heb meer dan 100 scripties en andere onderwijs-gerelateerde documenten geredigeerd. Ik zie een scriptie als de kroon op een studie. Het zou zonde zijn als die ‘kroon’ wordt afgenomen of uitgesteld vanwege taal- en spelfouten.

Wat klanten zeggen over Olga

Job1208

5 jaar geleden

Zeer flexibel bedrijf dat luistert en…

Zeer flexibel bedrijf dat luistert en zeer complete feedback teruggeeft. Enorm veel aan gehad en mijn scriptie is er een stuk sterker van geworden! Zeker een aanbeveling. Ook eerder teruggekregen dan afgesproken. Bedankt Olga!

Shehab Aamer

5 jaar geleden

Aanrader

Echt, een uitstekende service. Topkwaliteit.

A.S

6 jaar geleden

Goede service van 24editor

Goede service van 24editor. Special thanks to Olga die mijn scriptie had nagekeken op grammatica, spelling en formuleringen. Tevreden met de service en de persoonlijke feedback. Tevens gaf zij ook leuke extra tips m.b.t. de gehele scriptie. Af en toe moest ik sommige zinnen laten zoals het was vanwege de inhoud van de scriptie, maar in het algeheel was ik erg tevreden.

Lisa

6 jaar geleden

Editor Olga

Ik heb mijn juridische bachelorscriptie laten nakijken door Olga. Mijn scriptie is uitvoerig van feedback voorzien, dit was ruim boven mijn verwachting. Ik koos namelijk voor de optie van 24-uur. Mijn scriptie is dankzij correctie van Olga beoordeeld met een 8. Het spreekt van zelf dat ik dus hartstikke tevreden ben over de geleverde dienst!

Faartje

6 jaar geleden

Echt uitstekend!

Echt uitstekend!! Ben erg tevreden over de kritische manier van nakijken van mijn opdrachten/verslagen. Nederlands is echt foutloos dit krijg ik dan ook altijd terug als positieve feedback vanuit school bijvoorbeeld. Olga en Anke zijn mij erg bijgebleven. Olga maakt zelfs mijn inhoudsopgaves in orde waar ik vaak moeite mee heb. Beiden geven ze mij goede feedback en zijn erg kritisch!

Afbeelding auteur blog

Robin

Hallo! Mijn naam is Robin, mede-oprichter van 24Editor. Wil jij een foutloze en volledige bronverwijzing? Ik help je graag! Gedurende mijn studie heb ik mij onder andere gespecialiseerd in de referentiestijl APA. 10 jaar later heb ik met plezier inmiddels honderden studenten geholpen met het perfectioneren van de bronverwijzingen in scripties en andere verslagen. Vooral het helpen van studenten in hun cruciale studiefase en de blije berichten achteraf, vind ik fantastisch en waardevol.

Unique Phoenix

4 maand geleden

Ik ben echt tevreden qua inhoud en…

Ik ben echt tevreden qua inhoud en snelheid!Al na 12 uur was alles nagekeken!

Sophie

Hallo, ik ben Sophie Bezemer. Als meertalig persoon uit Nederland heb ik altijd een passie gehad voor taal en cultuur. Met een masterdiploma in sociale psychologie en trainingen van gerenommeerde universiteiten zoals Stanford en Genève, ben ik in staat om jouw documenten op taalkundig gebied te perfectioneren – van korte opdrachten tot complete scripties. Naast het runnen van mijn bedrijf en het werken bij Stichting Long Covid, bezoek ik graag kunstgalerieën, ontdek ik nieuwe plekken en leer ik nieuwe talen en culturen kennen. Laten we samenwerken om jouw taal- en communicatiedoelen te bereiken!

Sylvia

Vakgebied: Doctoraal Geschiedenis & Kunstgeschiedenis

Tijdens mijn studie Geschiedenis en master Art History heb ik vele scripties geschreven. Ik leerde mijn gedachten te structureren en in duidelijke taal over te brengen. Als freelance editor spoor ik niet alleen spelfouten, maar ook inconsistente of vage formuleringen op. Graag help ik jou een heldere tekst af te leveren, die precies overbrengt wat jij bedoelt.

Wat klanten zeggen over Sylvia

Paulien

6 jaar geleden

Aanrader!

Ik ben positief! Sylvia's feedback was nuttig - de spelfouten die ik echt over het hoofd had gezien haalde zij er wel uit. Bovenal nuttig vond ik het document waarin ze algemene feedback gaf over mijn schrijfstijl en zaken die haar waren opgevallen. Aanrader!

Rafael

6 jaar geleden

Mijn scriptie nagekeken door Sylvia op …

Mijn scriptie nagekeken door Sylvia op grammatica, spelling, zinsconstructie, opbouw, herhalingen, etc. Ik kreeg een uitstekende feedback en een aantal goede adviezen. Ondanks mijn hogeschool aangaf dat mijn conceptversie grammaticaal goed was, is de kwaliteit van mijn scriptie na Sylvia's feedback aanzienlijk hoger, en wel binnen 24u. Nogmaals bedankt!

Sema Aslan

6 jaar geleden

Super

Ik kreeg in een korte tijd mijn scriptie terug met relevante opmerkingen. De opmerkingen zijn erg duidelijk weergegeven door Sylvia. Daarnaast kreeg ik nog 3 andere documenten waarin de aanpassingen al zijn aangepast. Scheelt enorm veel tijd! Toppers.