• Scriptie nakijkdienst
  • Ervaren taalkundigen
  • Binnen 24 uur

Editors

Aline

Taal & Communicatie
Cultuur & Kunst

Als klein meisje verbeterde ik al fouten van Brabantse familieleden in het gebruik van als/dan. Tijdens mijn studie schreef (én verbeterde) ik een ontelbaar aantal essays en werkte ik als redacteur bij een uitgeverij en tijdschrift. Alle kennis die ik hierbij heb opgedaan gebruik ik met veel plezier en nauwkeurigheid om jouw tekst naar een hoger niveau te tillen!

Wat klanten zeggen over Aline A.

Eda

1 jaar geleden

Ik ben heel erg tevreden met Aline

Ik ben heel erg tevreden met Aline, zij leest mijn stukken heel goed door en waar nodig past zij de stukken aan! Erg netjes!

Helena

1 jaar geleden

Zeer tevreden

Mijn scriptie is uitgebreid nagekeken en aan elk detail is gedacht. Ook prettig om meerdere documenten te ontvangen (1 met alle wijzigingen, 1 waar alles js toegepast, en 1 algemene met tips). Ik heb de taalcheck behaald!

Saliha Öztürk

1 jaar geleden

Mijn verslag dat ik heb opgestuurd is uitstekend nagekeken!

Mijn verslag dat ik heb opgestuurd is erg goed nagekeken! Dankzij de feedback wat ik erbij terugkreeg leer ik ook van mijn fouten. Verder was het erg overzichtelijk en was er een goed uitleg bij gegeven! Ik raad het iedereen aan!!

Anoniem

1 jaar geleden

Snelle nakijktijd

Snelle nakijktijd. Fijn dat ik twee versies kreeg van mijn nagekeken verslag. Een versie met verbeteringen in het rood en een versie waarin de verbeteringen al verwerkt was. Tevens kreeg ik algemene feedback op mijn gehele verslag, met daarin de meest voorkomende taalfouten en tips!!

Aline

Taal & Communicatie
Cultuur & Kunst

Ik heb recentelijk mijn studie Nederlandse Taal en Cultuur afgerond en heb diverse ervaringen met studiegerelateerde en literaire eindredactie. Hier heb ik altijd veel plezier in gehad en daarom help ik ook jou graag om te zorgen dat je een goed verzorgde tekst af kunt leveren.

Britt

Recht & Bestuur

Als kind wist ik het al: taal is het allermooiste vak dat er bestaat. Jaren later belandde ik dan ook op de Vertaalacademie in Maastricht, waar ik teksten leerde schrijven, vertalen en redigeren. Nu werk ik als freelance vertaler Engels en als tekstschrijver. Wat kan ik voor je doen?

Cees

Taal & Communicatie

Schrijven en schrappen. Als journalist en hoofdredacteur had ik er veertig jaar een dagtaak aan. Nog steeds ben ik dagelijks in de weer met tekst en taal. Ooit zei Kees van Kooten: ‘Schrijven is blijven zitten tot het er staat’. Dat doe ik ook met jouw teksten. Net zolang tot je er geen speld meer tussen kunt krijgen.

Cheryl

Economie & Bestuur/Bedrijf
Onderwijs & Opvoeding
Gedrag & Maatschappij
Taal & Communicatie
Cultuur & Kunst

Chris

Recht & Bestuur

Tijdens mijn studies heb ik veel ervaring mogen opdoen met het schrijven van zowel Nederlandse als Engelse teksten. Deze vaardigheid laat ik liever niet ongebruikt. Daarom ga ik nu graag aan het werk met jouw tekst.

Else

Recht & Bestuur
Interdisciplinair

Door mijn tweetalige opvoeding en opleidingen heb ik zowel in de Nederlandse als in de Engelse taal veel schrijfervaring opgedaan. Bij het redigeren van teksten filter ik hierdoor niet alleen de grammaticale fouten uit de tekst, maar let ik er ook op dat de tekst een duidelijke structuur heeft, dat de woordkeuze overeenkomt met de boodschap die je wilt overbrengen en dat de argumentatielijn klopt. Door je duidelijke feedback te geven help ik je deze fouten in de toekomst te voorkomen!

Elzevera

Gezondheid
Gedrag & Maatschappij

Na jarenlang met veel plezier als hobby teksten te hebben nagekeken, heb ik tijdens mijn masteropleiding de fijne kneepjes van het redactievak geleerd en veel ervaring opgedaan door stage te lopen bij een uitgeverij. Nu mijn studie is afgerond, kan ik me volledig richten op het nakijken en verbeteren van zowel fictie- als non-fictieteksten. Mijn doel is om jou als schrijver te helpen zeggen wat je wilt zeggen, zonder fouten!

Estelle

Taal & Communicatie

Tijdens mijn studie Nederlandse Taal en Cultuur heb ik veel geoefend met nakijken. Ik haal voldoening en plezier uit nakijken en het geeft me nog meer motivatie wetende dat ik iemand blij kan maken met een nagekeken versie van zijn of haar tekst. Ik ben altijd al goed geweest in spelling en in taalfouten zien. Het is voor mij een uitdaging om een tekst zo perfect mogelijk te maken!’

Felicia

Cultuur

Taal heb ik altijd al fascinerend gevonden. Ik lees en schrijf in een snel tempo, altijd met oog voor detail. De kleinste spelfouten vallen mij op en het liefst verbeter ik ze meteen. Op de basisschool had ik weinig moeite met grammatica en spelling en mocht ik bijles geven aan andere kinderen. Dit deed ik met veel plezier en op de middelbare school was Nederlands mijn favoriete vak. Tijdens mijn studie aan het conservatorium heb ik veel ervaring opgedaan met het schrijven van werkstukken en een scriptie. Ik verbeter graag jouw scriptie waarbij ik rekening houd met jouw doelen en wensen. Ook voorzie ik je graag van opbouwende feedback en handige tips.

Gerlinde

Filosofie
Engelse taal en cultuur

Sinds ik leerde schrijven heb ik de pen niet meer los gelaten – eerst de schoolkrant, later papers en essays voor mijn studies Engelse Taal en Cultuur en Filosofie. Door veel te oefenen beheers ik de kunst van het schrijven (en lezen) uitstekend; ik ben zeer bedreven in het redigeren van schrijfsels en weet precies wat er van een academisch document wordt verwacht. Ik help u graag uw document in optima forma in te leveren!

 

Jeroen

Taal & Communicatie

“Ik schrijf en doceer over talen. Ik heb gepubliceerd over diverse exotische taalkundige onderwerpen en ben met name dol op Papoeatalen, maar ik weet gelukkig ook heel veel van het Nederlands.”

Kamilla

Vakgebied: Life Sciences, MSc Food Technology

Tijdens mijn studie aan de Wageningen Universiteit kwam mijn passie voor de wetenschap tot uiting. Zodoende heb ik tijdens en na mijn studie diverse studenten begeleid in het academisch schrijven van hun scriptie, ongeacht het onderwerp. Dit doe ik nu nog steeds met erg veel plezier op freelancebasis. Waarmee kan ik jou helpen?

Katja

Taal & Communicatie

Mijn liefde voor de Nederlandse taal heeft zich ontwikkeld gedurende de opleiding Taal- en Cultuurstudies, het geven van bijles en het corrigeren van websites. Waar nodig voer ik correcties uit en vooral door middel van feedback probeer ik iemand verder te helpen.

Wat klanten zeggen over Katja

Soufian

2 jaar geleden

Voortreffelijk

De service van 24editor is uitstekend! Ik ben snel en goed geholpen. Taal is op hoog niveau nagekeken. Wat ik vooral heel fijn vond was de toegankelijkheid naar de editor toe. Je kan namelijk een bel afspraak maken en sparren over het na te kijken verslag/stuk/document. kortom, een dikke 10. (Mijn editor was Katja)

Laura

Recht & Bestuur
Taal & Communicatie

Dankzij mijn achtergrond in de journalistiek heb ik heel wat teksten geschreven en nagekeken. Ik vind het belangrijk om ervoor te zorgen dat de boodschap helder en foutloos overkomt. Tijdens mijn bachelor- en masterstudie hielp ik mijn medestudenten met het corrigeren van hun scripties en andere opdrachten; iets wat ik nog steeds erg leuk vind om te doen!

Laura

Taal & Communicatie

Als kind was ik omringd door muziek in andere talen en misschien liggen daar wel de wortels van mijn fascinatie met taal. Met mijn studies taalwetenschap en language documentation and description heb ik deze passie verdiept. Redactiewerk is één van de manieren waarop ik mij het liefst bezig houd met taal. Fijn om daar anderen mee te kunnen helpen!

Linda

Gezondheid

Ik heb een scherp oog voor detail en een passie voor duidelijk en correct taalgebruik. Als student van een onderzoeksmaster hersenwetenschap heb ik veel ervaring met wetenschappelijk schrijven, maar ook met andere teksten help ik je graag om alle foutjes eruit te vissen, structuur aan te brengen en jouw specifieke verbeterpunten te vinden.

Lisa

Taal & Communicatie

Ik heb Taal- en Cultuurstudies en Moderne Letterkunde gestudeerd. Hierdoor heb ik veel ervaring in het schrijven en redigeren van academische teksten. Ook tijdens mijn werkzaamheden als marketing- en communicatiemedewerker heb ik veel teksten geschreven en geredigeerd. Ik vind het leuk om met een vergrootglas naar teksten te kijken en alle fouten – groot of klein – eruit te halen. Ik kijk daarbij naar grammatica, structuur, woordkeuze en argumentatielijn. Door daarnaast duidelijke feedback te geven, hoop ik jou in het vervolg beter te leren schrijven!

Mamouna

4 maand geleden

24editor raad ik iedereen aan

24editor heeft mijn verslag erg zorgvuldig nagekeken.

C. de Vocht

4 maand geleden

Aanrader!

Ontzettend vriendelijk contact via de telefoon en de mail! Zelfs binnen een zeer korte termijn van 4 uur was het mogelijk mijn stukken, tegen een kleine meerprijs, na te kijken. Ook was de feedback zeer volledig! Ik heb 24editor al aan meerdere mensen aangeraden voor het nakijken van hun scriptie.

Arun Vivekananthan

4 maand geleden

Goede feedback en duidelijke uitleg.

Goede feedback en duidelijke uitleg.

GG

6 maand geleden

Echt een aanrader.

Goede feedback en snel geholpen.

Student

5 maand geleden

Zeer vriendelijke mensen die je…

Zeer vriendelijke mensen die je document nakijkt. Ben goed geholpen en alles op tijd terug gekregen met beide documenten waarbij 1 alle correcties al zijn verbeterd en de ander waarbij je alles zelf moet doen

Anoniem

5 maand geleden

Goede ervaringen met 24 editor

Goede ervaringen met 24 editor. İk heb meerdere keren gebruikgemaakt van hun nakijkservice . Alles werd snel nagekeken en ik kreeg ook bruikbare feedback. Zeker een aanrader!

Lisanne

Gezondheid
Taal & Communicatie

Afgelopen jaren werkte ik onder andere op Hogeschool Rotterdam als corrector van officiële schooldocumenten en modules, en deed ik redactiewerk voor een tijdschrift. Nu help ik je graag met het optimaliseren van jouw tekst.

Lotte

Recht & Bestuur
Interdisciplinair

Ik heb altijd een sterke interesse gehad voor de Engelse taal en door mijn opleiding heb ik veel ervaring opgedaan met schrijven en redigeren van papers en essays in het Engels. Mijn focus ligt op het goed doorlopen van teksten, de leesbaarheid van een stuk en natuurlijk de grammatica. Als die dingen in orde zijn, neemt de kwaliteit van tekst toe, en ik help daar graag aan mee!

Margreet

Cultuur & Kunst
Taal & Communicatie

Zelfs jaren na mijn afstuderen word ik nog weleens wakker met de gedachte: ‘help, mijn scriptie is niet af!’ Ik kan me de worsteling van het afstuderen nog goed herinneren: weinig begeleiding, jezelf motiveren om iedere dag naar de bibliotheek te gaan, overzicht houden over de materie… Het enige dat me weinig moeite kostte, was het schrijven zelf. Deze vaardigheid zet ik nu graag in om jouw teksten te verbeteren.

Marijn

Onderwijs & Opvoeding
Cultuur & Kunst
Gezondheid

Mijn oog voor detail, én voor de grote lijn, en mijn meer dan dertig jaar ervaring in het corrigeren en redigeren van diverse boeken en tijdschriften, komen goed van pas bij het nakijken van scripties.

Marlou

Taal & Communicatie

Als onderzoeker en docent aan de universiteit heb ik jarenlange ervaring met het schrijven en nakijken van Nederlandse en Engelse teksten. Mijn kritische en grondige nakijkskills laat ik graag los op scripties en verslagen, van mijn studenten en ook op die van jou!

Wat klanten zeggen over Marlou

Qi Ye

1 jaar geleden

Zeer tevreden

Onlangs had Marlou van 24editor mijn verslag nagekeken en ik was super tevreden met de nagekeken versie. Ook vond ik top dat het binnen 24 uur nagekeken kan worden bij 24editor tegen een relatief lagere prijs.

Medy

Vakgebied: Nederlandse taal en cultuur & Orthopedagogiek

Als dochter van een docent Nederlands raakte ik al jong geïnteresseerd in alle mooie facetten die onze taal te bieden heeft. Het is dan ook niet vreemd dat ik jaren later in mijn vaders voetsporen trad en de lerarenopleiding Nederlands ben gaan doen. Tijdens en na mijn studie heb ik veel scripties nagekeken. Ik vind het heerlijk om teksten uit te pluizen en te verbeteren. Als ik fouten in een tekst zie, gaan mijn handen jeuken om met die tekst aan de slag te gaan. Goed taalgebruik maakt een verhaal zo veel krachtiger. Als docent ben ik in staat om met een scherp oog jouw teksten van opbouwende kritiek te voorzien. Ik help je met veel plezier.

Melina

Vakgebied: Engelse Taal- & Letterkunde, Psychologie, Cultuur & Academisch onderzoek

Na een opleiding Toegepaste Psychologie en Pre-master Psychologie afgerond te hebben, besloot ik om mijn passie te achtervolgen: de Engelse taal. Naast het leren beheersen van de taal op native niveau, heb ik mij toegespitst op het academisch en zakelijk Engels. Met mijn theoretische achtergrond en praktijkkennis filter ik inconsistenties en help ik je met de referenties, terwijl ik je persoonlijke stijl respecteer.

Khalil

1 jaar geleden

Snelle en behulpzame service

Een zeer nette en professionele Engels vertaling ontvangen. Feedback heeft mij ook nog geholpen om het hier en daar nog wat aan te scherpen. Het was ook nog eens sneller aangeleverd dan de gestelde deadline.

Martijn

4 maand geleden

Uitstekend!

Vooraf veel reviews gelezen en deze kwamen tot uiting bij 24Editor. Veel verbeteringen die mijn verslag in kwaliteit omhoog brachten. Intussen alweer mijn tweede verslag ingeleverd!

Melissa

Vakgebied: Rechtsgeleerdheid & Forensische Psychiatrie

Tijdens mijn opleiding Rechten heb ik gewerkt als schrijfcoach. Hiervan heb ik ook een certificaat behaald. De werkzaamheden bestonden uit het redigeren van scripties en verslagen. Momenteel volg ik de premaster Rechtsgeleerdheid in Tilburg en wil ik de werkzaamheden als corrector graag voortzetten.

Verloskunde

2 jaar geleden

Top service, razendsnel

Wij stuurden onze opdracht ter controle aangezien de Nederlandse taal bij ons een ramp is. Dyslexie en Nederlands niet als moedertaal. Wij kozen 72 uur als nakijktijd. Binnen 2 dagen hadden we de opdracht al terug, ondanks weekend! Voorzien van super fijne, helder en opbouwende feedback. Wij hadden eerst grote twijfels aangezien het toch wel een investering is, maar achteraf zijn wij ontzettend blij met de keuze en zouden wij het zo weer doen. Het was het geld meer als waard. Melissa 1000x dank!

Meta

Vakgebied: Engelse Taal- en Letterkunde en Projectmanagement

Ik houd van taal. Taal is overal. Met taal breng je gedachten en ideeën over op andere mensen – het is een vervoersmiddel om dingen gedaan te krijgen. Bij het redigeren van teksten richt ik mij niet alleen op de algemene taalregels, maar ook op de zinsbouw. Elke zin moet prettig leesbaar zijn voor de (vaak vluchtige) lezer en de juiste cadans hebben voor de boodschap die je ermee wilt overbrengen.

Pascalle

1 jaar geleden

Snelle service

Snelle service, goede feedback en betaalbaar

Mirjam

Ik heb iets met taal. Of het nu een persoonlijk verhaal is of een opstel, werkstuk of projectplan, het moet goed in elkaar zitten. Van kromme zinnen, overbodige komma’s en spatie-inflatie gaan mijn vingers al jeuken en sta ik te springen om er iets aan te doen!

Monique

Vakgebied: Nederlandse taal en cultuur, Communicatie

Op de middelbare school zat ik al vol enthousiasme (in tegenstelling tot vele anderen) bij het vak Nederlands en mijn passie voor de Nederlandse taal is tijdens mijn studie alleen maar gegroeid. Máár mijn interesses gaan verder dan dat, vandaar dat ik redigeren zo ontzettend leuk vind. Je krijgt dan namelijk de meest uiteenlopende teksten onder je neus. Ik hoop jou te kunnen helpen met het schrijven van een professionele, correcte en duidelijke tekst, waarmee je precies over kunt brengen wat je wilt zeggen.

Wat klanten zeggen over Monique

Verschuren

1 jaar geleden

Goed, goed, goed

Uitstekende service. Alles perfect nagekeken en goede feedback. Monique leverde prima werk af.

Olga

Vakgebied: MSc Bedrijfskunde van de Financiële Sector

Ik heb meer dan 100 scripties en andere onderwijs-gerelateerde documenten geredigeerd. Ik zie een scriptie als de kroon op een studie. Het zou zonde zijn als die ‘kroon’ wordt afgenomen of uitgesteld vanwege taal- en spelfouten.

Wat klanten zeggen over Olga

Job1208

10 maand geleden

Zeer flexibel bedrijf dat luistert en…

Zeer flexibel bedrijf dat luistert en zeer complete feedback teruggeeft. Enorm veel aan gehad en mijn scriptie is er een stuk sterker van geworden! Zeker een aanbeveling. Ook eerder teruggekregen dan afgesproken. Bedankt Olga!

Shehab Aamer

9 maand geleden

Aanrader

Echt, een uitstekende service. Topkwaliteit.

A.S

1 jaar geleden

Goede service van 24editor

Goede service van 24editor. Special thanks to Olga die mijn scriptie had nagekeken op grammatica, spelling en formuleringen. Tevreden met de service en de persoonlijke feedback. Tevens gaf zij ook leuke extra tips m.b.t. de gehele scriptie. Af en toe moest ik sommige zinnen laten zoals het was vanwege de inhoud van de scriptie, maar in het algeheel was ik erg tevreden.

Lisa

1 jaar geleden

Editor Olga

Ik heb mijn juridische bachelorscriptie laten nakijken door Olga. Mijn scriptie is uitvoerig van feedback voorzien, dit was ruim boven mijn verwachting. Ik koos namelijk voor de optie van 24-uur. Mijn scriptie is dankzij correctie van Olga beoordeeld met een 8. Het spreekt van zelf dat ik dus hartstikke tevreden ben over de geleverde dienst!

Faartje

2 jaar geleden

Echt uitstekend!

Echt uitstekend!! Ben erg tevreden over de kritische manier van nakijken van mijn opdrachten/verslagen. Nederlands is echt foutloos dit krijg ik dan ook altijd terug als positieve feedback vanuit school bijvoorbeeld. Olga en Anke zijn mij erg bijgebleven. Olga maakt zelfs mijn inhoudsopgaves in orde waar ik vaak moeite mee heb. Beiden geven ze mij goede feedback en zijn erg kritisch!

Renee

Vakgebied: Antropologie

Ik heb ervaring in het redigeren en schrijven van scripties, talloze essays, het opstellen en nakijken van projectvoorstellen en het vertalen van on- en offline teksten. Ik verdiep me graag in verschillende onderwerpen en zie het als een uitdaging om de essentie van een geschreven stuk te vatten. Daarbij is het belangrijk dat een tekst goed loopt, zowel qua vorm als inhoud. Ik help je hier graag bij!

T.

1 jaar geleden

Topservice!

Ik ben enorm tevreden over 24editor. De service is uitstekend. Professionele taalkundigen verbeterden mijn brief op allerlei aspecten. Ik kreeg binnen 24 uur een feilloze brief teruggestuurd, waar ik nog steeds heel blij mee ben. Ik wil vooral Renee bedanken voor het controleren van mijn meerdere brieven. Al met al, zou ik dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Sam

Vakgebied: MSc Biologie

Tweetalig opgevoed. Ervaring opgedaan tijdens opleidingen in het redigeren van scripties, nakijken van nieuwsbrieven voor universiteiten en internationale projectvoorstellen. Zelf schrijf ik ook jaren poëzie en proza als hobby en lees ik graag. Mijn oog valt op kleine dingen zoals grammatica en woordkeuze en op grote dingen zoals structuur, wat je nou eigenlijk wilt zeggen en of de tekst vloeit. Door feedback help ik je duidelijkheid in je tekst te creëren en jou een betere schrijver te maken.

Sanne

Vakgebied: Cultuur, Kunstgeschiedenis

Het is een kunst om een tekst zowel qua inhoud als qua vorm voor de lezer aantrekkelijk te maken. Van zo’n uitdaging word ik enthousiast, en ik heb er plezier in omdat je van elke tekst wel wat nieuws opsteekt. Tijdens mijn opleiding en als redacteur deed ik ervaring op met schrijven, redigeren, en vertalen, en inmiddels heb ik daar de nodige fijngevoeligheid in ontwikkeld. Ik buig me dan ook graag over jouw teksten!

Sowenska Donato

1 jaar geleden

24editor is aan te raden

24editor is aan te raden. Je krijgt drie documenten en de prijs is ook goed. Je kan in de een document zien welke correctie men hadden gemaakt met commentaar over de tekst, deze kunt je accepteren of negeren. Er wordt goede en duidelijke correctie gegeven. Er is ook een tweede document met feedback, zodat je weet waarom iets fout is en hou je het beter kan doen. Op dit manier leer je ook hoe je je schrijfvaardigheden kunt verbeteren. Een andere positieve punt is dat ook een derde document is waar al de wijziging geaccepteerd zijn en dus hoeft je niet veel tijd nemen om alle wijziging te accepteren. De prijs van 24editor is ook goed.

Sibren

Vakgebied: Social and Behavioral Sciences  Bedrijfskunde, Economie en Recht

De structuur van een tekst en de woordkeuze kunnen de beoogde boodschap zowel versterken als compleet onderuit halen. Echter, het is moeilijk om dit te herkennen in een tekst die je zelf hebt geschreven. Daarom ben ik hier om jou te helpen een tekst te schrijven die jouw boodschap effectief en overtuigend overbrengt, zonder dat er spelfouten worden gemaakt.

Steven

Mijn ervaring heb ik opgedaan in het begeleiden van studenten bij het schrijven van hun (doctoraal)scriptie. Ook heb ik jarenlang gewerkt als wetenschapsvoorlichter en heb ik vele journalistieke artikelen geschreven over wetenschap.

Wat klanten zeggen over Steven

Natasha RH.

1 jaar geleden

Uitstekend

Uitstekend! Ik heb dankzij Steven een GO voor mijn onderzoeksopzet :)

Nancy Y.

1 jaar geleden

Scriptie en plan van aanpak

Ik heb 1x mijn plan van aanpak en 1x mijn gehele scriptie laten nakijken. Ik ben erg blij met het resultaat! Voorheen gaf mijn stagebegeleider feedback op taalfouten. Nu is dit niet meer het geval. Erg bedankt voor jullie hulp!

Sylvia

Vakgebied: Doctoraal Geschiedenis & Kunstgeschiedenis

Tijdens mijn studie Geschiedenis en master Art History heb ik vele scripties geschreven. Ik leerde mijn gedachten te structureren en in duidelijke taal over te brengen. Als freelance editor spoor ik niet alleen spelfouten, maar ook inconsistente of vage formuleringen op. Graag help ik jou een heldere tekst af te leveren, die precies overbrengt wat jij bedoelt.

Wat klanten zeggen over Sylvia

Paulien

1 jaar geleden

Aanrader!

Ik ben positief! Sylvia's feedback was nuttig - de spelfouten die ik echt over het hoofd had gezien haalde zij er wel uit. Bovenal nuttig vond ik het document waarin ze algemene feedback gaf over mijn schrijfstijl en zaken die haar waren opgevallen. Aanrader!

Rafael

1 jaar geleden

Mijn scriptie nagekeken door Sylvia op …

Mijn scriptie nagekeken door Sylvia op grammatica, spelling, zinsconstructie, opbouw, herhalingen, etc. Ik kreeg een uitstekende feedback en een aantal goede adviezen. Ondanks mijn hogeschool aangaf dat mijn conceptversie grammaticaal goed was, is de kwaliteit van mijn scriptie na Sylvia's feedback aanzienlijk hoger, en wel binnen 24u. Nogmaals bedankt!

Sema Aslan

1 jaar geleden

Super

Ik kreeg in een korte tijd mijn scriptie terug met relevante opmerkingen. De opmerkingen zijn erg duidelijk weergegeven door Sylvia. Daarnaast kreeg ik nog 3 andere documenten waarin de aanpassingen al zijn aangepast. Scheelt enorm veel tijd! Toppers.

Tim

Vakgebied: Nederlandse taal & Journalistiek

Als journalist ben ik elke dag bezig met taal. Ik eis van mezelf dat mijn teksten taaltechnisch foutloos in elkaar zitten en ben daarin zeer kritisch. Daarnaast heb ik al flink wat ervaring opgedaan met het nakijken van artikelen op taal, grammatica en structuur als eindredacteur bij een krant. Tijdens mijn opleiding journalistiek heb ik voor verschillende medestudenten scripties, essays en verslagen gecontroleerd. Ik vind het niks om mensen alleen op hun fouten te wijzen, maar help ze juist graag door ze te laten inzien waar ze op moeten letten. Mijn doel is dat diegene het de volgende keer wel goed doet. Daar haal ik voldoening uit.

Wat klanten zeggen over Tim

Joeri

1 jaar geleden

Goede en snelle Feedback

Goede en snelle Feedback. Duidelijke uitleg erbij en de twee bestanden maken het makkelijk om te bezien welke wijzigingen er zijn aangebracht en welke je wilt behouden. Dankzij 24Editor heb ik mijn masterscriptie zonder spelfouten kunnen inleveren en ben ik afgestudeerd

Joeri

1 jaar geleden

Goede en snelle Feedback

Goede en snelle Feedback. Duidelijke uitleg erbij en de twee bestanden maken het makkelijk om te bezien welke wijzigingen er zijn aangebracht en welke je wilt behouden. Dankzij 24Editor heb ik mijn masterscriptie zonder spelfouten kunnen inleveren en ben ik afgestudeerd