• Scriptie nakijkdienst
  • Ervaren taalkundigen
  • Binnen 24 uur

Editors

Aline

Taal & Communicatie
Cultuur & Kunst

Ik heb recentelijk mijn studie Nederlandse Taal en Cultuur afgerond en heb diverse ervaringen met studiegerelateerde en literaire eindredactie. Hier heb ik altijd veel plezier in gehad en daarom help ik ook jou graag om te zorgen dat je een goed verzorgde tekst af kunt leveren.

Benjamin

Los van mijn vakgebied, internationaal land- en waterbeheer, ben ik een groot voorstander van de schone letteren. Cicero zei eens dat een goede stijl breed, kalm en gelijkmatig is. Een evenwichtig mens spreekt precies zoals hij of zij schrijft. Evenzogoed zei een ander groot schrijver dat de stijl de mens omsluit. Iets dergelijks is ook mijn visie. Bij de vele scripties, verslagen en artikelen die ik al heb uitgevlooid, poog ik steevast de tekst aan te scherpen tot de gedachten en het karakter van de auteur zich aftekenen. De taal, het meest scherpzinnige en vernuftige instrument van allemaal, biedt iedereen de ruimte. Met plezier help ik je bij het schaven aan een tekst, totdat deze de onderliggende bedoeling volkomen belichaamt.

Cheryl

Economie & Bestuur/Bedrijf
Onderwijs & Opvoeding
Gedrag & Maatschappij
Taal & Communicatie
Cultuur & Kunst

Estelle

Taal & Communicatie

Tijdens mijn studie Nederlandse Taal en Cultuur heb ik veel geoefend met nakijken. Ik haal voldoening en plezier uit nakijken en het geeft me nog meer motivatie wetende dat ik iemand blij kan maken met een nagekeken versie van zijn of haar tekst. Ik ben altijd al goed geweest in spelling en in taalfouten zien. Het is voor mij een uitdaging om een tekst zo perfect mogelijk te maken!’

Farah

Taal & Communicatie

Sinds 2012 redigeer ik fulltime scripties en verslagen. Inmiddels heb ik er al honderden nagekeken en weet ik precies aan welke eisen een scriptie of verslag moet voldoen. Taalfouten signaleer ik moeiteloos. Het leukste aan dit werk vind ik nog steeds de berichten van studenten dat ze geslaagd zijn mede dankzij de hulp van 24editor.

Felicia

Cultuur

Taal heb ik altijd al fascinerend gevonden. Ik lees en schrijf in een snel tempo, altijd met oog voor detail. De kleinste spelfouten vallen mij op en het liefst verbeter ik ze meteen. Op de basisschool had ik weinig moeite met grammatica en spelling en mocht ik bijles geven aan andere kinderen. Dit deed ik met veel plezier en op de middelbare school was Nederlands mijn favoriete vak. Tijdens mijn studie aan het conservatorium heb ik veel ervaring opgedaan met het schrijven van werkstukken en een scriptie. Ik verbeter graag jouw scriptie waarbij ik rekening houd met jouw doelen en wensen. Ook voorzie ik je graag van opbouwende feedback en handige tips.

Gerlinde

Filosofie
Engelse taal en cultuur

Sinds ik leerde schrijven heb ik de pen niet meer los gelaten – eerst de schoolkrant, later papers en essays voor mijn studies Engelse Taal en Cultuur en Filosofie. Door veel te oefenen beheers ik de kunst van het schrijven (en lezen) uitstekend; ik ben zeer bedreven in het redigeren van schrijfsels en weet precies wat er van een academisch document wordt verwacht. Ik help u graag uw document in optima forma in te leveren!

 

Ghislaine

Rechten

Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met taal. Door mijn studie Rechtsgeleerdheid weet ik wat er van een academische tekst wordt verwacht en ben ik gewend met strakke deadlines te werken. Schrijven ligt de een nou eenmaal beter dan de ander en het kan soms een uitdaging zijn om de zinnen die je in je hoofd hebt in heldere taal en zonder taalfouten op papier te zetten. Waar dit voor de één een frustratie kan zijn, zie ik het als een uitdaging om alle fouten eruit te pikken en de structuur te verbeteren. Ik ga dan ook graag voor jou als editor aan de slag!

Hugo

Rechten & Bedrijfswetenschappen

Of het nou gedichten, blogs, juridische documenten of academische stukken zijn: ik hou ervan om een goede tekst te schrijven. Vaak is een geschreven tekst de eerste kennismaking die een ander met ons heeft, dus wil ik een goede indruk achterlaten. Door mijn juridische achtergrond en dubbele bachelors en masters heb ik mij tijdens mijn studie ontwikkeld tot een echte taalfanaat. Nu zet ik die ervaring graag in om anderen te helpen een goede geschreven indruk te maken!

Kamilla

Vakgebied: Life Sciences, MSc Food Technology

Tijdens mijn studie aan de Wageningen Universiteit kwam mijn passie voor de wetenschap tot uiting. Zodoende heb ik tijdens en na mijn studie diverse studenten begeleid in het academisch schrijven van hun scriptie, ongeacht het onderwerp. Dit doe ik nu nog steeds met erg veel plezier op freelancebasis. Waarmee kan ik jou helpen?

Katja

Taal & Communicatie

Mijn liefde voor de Nederlandse taal heeft zich ontwikkeld gedurende de opleiding Taal- en Cultuurstudies, het geven van bijles en het corrigeren van websites. Waar nodig voer ik correcties uit en vooral door middel van feedback probeer ik iemand verder te helpen.

Wat klanten zeggen over Katja

Soufian

3 jaar geleden

Voortreffelijk

De service van 24editor is uitstekend! Ik ben snel en goed geholpen. Taal is op hoog niveau nagekeken. Wat ik vooral heel fijn vond was de toegankelijkheid naar de editor toe. Je kan namelijk een bel afspraak maken en sparren over het na te kijken verslag/stuk/document. kortom, een dikke 10. (Mijn editor was Katja)

Loes

Culturele analyse, theorie en grafisch ontwerp

Als grafisch ontwerper ben ik ervaren in het vormgeven van publicaties. Dit loopt uiteen van kunstenaarspublicaties tot tijdschriften of tekstuele uitgaven. Bij deze projecten ben ik betrokken bij het redactionele proces dat sterk verweven is met het ontwerpproces. Zeer recent ben ik afgestudeerd aan de masteropleiding Cultural Analysis: Literature and Theory. Met plezier zet ik hier mijn liefde voor taal en sterk gevoel voor grammatica in om studenten te helpen bij het aanscherpen van hun scriptie.

Lisa

Taal & Communicatie

Ik heb Taal- en Cultuurstudies en Moderne Letterkunde gestudeerd. Hierdoor heb ik veel ervaring in het schrijven en redigeren van academische teksten. Ook tijdens mijn werkzaamheden als marketing- en communicatiemedewerker heb ik veel teksten geschreven en geredigeerd. Ik vind het leuk om met een vergrootglas naar teksten te kijken en alle fouten – groot of klein – eruit te halen. Ik kijk daarbij naar grammatica, structuur, woordkeuze en argumentatielijn. Door daarnaast duidelijke feedback te geven, hoop ik jou in het vervolg beter te leren schrijven!

Mamouna

2 jaar geleden

24editor raad ik iedereen aan

24editor heeft mijn verslag erg zorgvuldig nagekeken.

C. de Vocht

2 jaar geleden

Aanrader!

Ontzettend vriendelijk contact via de telefoon en de mail! Zelfs binnen een zeer korte termijn van 4 uur was het mogelijk mijn stukken, tegen een kleine meerprijs, na te kijken. Ook was de feedback zeer volledig! Ik heb 24editor al aan meerdere mensen aangeraden voor het nakijken van hun scriptie.

Arun Vivekananthan

2 jaar geleden

Goede feedback en duidelijke uitleg.

Goede feedback en duidelijke uitleg.

GG

1 jaar geleden

Echt een aanrader.

Goede feedback en snel geholpen.

Student

2 jaar geleden

Zeer vriendelijke mensen die je…

Zeer vriendelijke mensen die je document nakijkt. Ben goed geholpen en alles op tijd terug gekregen met beide documenten waarbij 1 alle correcties al zijn verbeterd en de ander waarbij je alles zelf moet doen

Anoniem

2 jaar geleden

Goede ervaringen met 24 editor

Goede ervaringen met 24 editor. İk heb meerdere keren gebruikgemaakt van hun nakijkservice . Alles werd snel nagekeken en ik kreeg ook bruikbare feedback. Zeker een aanrader!

Lisanne

Gezondheid
Taal & Communicatie

Afgelopen jaren werkte ik onder andere op Hogeschool Rotterdam als corrector van officiële schooldocumenten en modules, en deed ik redactiewerk voor een tijdschrift. Nu help ik je graag met het optimaliseren van jouw tekst.

Magdalena

Psychologie

I am a creative, visual storyteller, writer and editor with a Bachelors (Honours) in Psychology and a Post Graduate Certificate in Education. One of my minors was English. My editorial judgement is fastidious. When proofreading your documents, I will ensure that your grammar and spelling are impeccable. I will further look at how you can sharpen your writing to improve its simplicity, clarity and elegance. My aim as an editor is to guide you to deliver a piece of writing with the right tone and rhythm to engage your audience.

Melina

Vakgebied: Engelse Taal- & Letterkunde, Psychologie, Cultuur & Academisch onderzoek

Na een opleiding Toegepaste Psychologie en Pre-master Psychologie afgerond te hebben, besloot ik om mijn passie te achtervolgen: de Engelse taal. Naast het leren beheersen van de taal op native niveau, heb ik mij toegespitst op het academisch en zakelijk Engels. Met mijn theoretische achtergrond en praktijkkennis filter ik inconsistenties en help ik je met de referenties, terwijl ik je persoonlijke stijl respecteer.

Khalil

2 jaar geleden

Snelle en behulpzame service

Een zeer nette en professionele Engels vertaling ontvangen. Feedback heeft mij ook nog geholpen om het hier en daar nog wat aan te scherpen. Het was ook nog eens sneller aangeleverd dan de gestelde deadline.

Martijn

2 jaar geleden

Uitstekend!

Vooraf veel reviews gelezen en deze kwamen tot uiting bij 24Editor. Veel verbeteringen die mijn verslag in kwaliteit omhoog brachten. Intussen alweer mijn tweede verslag ingeleverd!

Monique

Vakgebied: Nederlandse taal en cultuur, Communicatie

Op de middelbare school zat ik al vol enthousiasme (in tegenstelling tot vele anderen) bij het vak Nederlands en mijn passie voor de Nederlandse taal is tijdens mijn studie alleen maar gegroeid. Máár mijn interesses gaan verder dan dat, vandaar dat ik redigeren zo ontzettend leuk vind. Je krijgt dan namelijk de meest uiteenlopende teksten onder je neus. Ik hoop jou te kunnen helpen met het schrijven van een professionele, correcte en duidelijke tekst, waarmee je precies over kunt brengen wat je wilt zeggen.

Wat klanten zeggen over Monique

Verschuren

3 jaar geleden

Goed, goed, goed

Uitstekende service. Alles perfect nagekeken en goede feedback. Monique leverde prima werk af.

Olga

Vakgebied: Rechten, Bedrijfskunde van de Financiële Sector

Ik heb meer dan 100 scripties en andere onderwijs-gerelateerde documenten geredigeerd. Ik zie een scriptie als de kroon op een studie. Het zou zonde zijn als die ‘kroon’ wordt afgenomen of uitgesteld vanwege taal- en spelfouten.

Wat klanten zeggen over Olga

Job1208

2 jaar geleden

Zeer flexibel bedrijf dat luistert en…

Zeer flexibel bedrijf dat luistert en zeer complete feedback teruggeeft. Enorm veel aan gehad en mijn scriptie is er een stuk sterker van geworden! Zeker een aanbeveling. Ook eerder teruggekregen dan afgesproken. Bedankt Olga!

Shehab Aamer

2 jaar geleden

Aanrader

Echt, een uitstekende service. Topkwaliteit.

A.S

3 jaar geleden

Goede service van 24editor

Goede service van 24editor. Special thanks to Olga die mijn scriptie had nagekeken op grammatica, spelling en formuleringen. Tevreden met de service en de persoonlijke feedback. Tevens gaf zij ook leuke extra tips m.b.t. de gehele scriptie. Af en toe moest ik sommige zinnen laten zoals het was vanwege de inhoud van de scriptie, maar in het algeheel was ik erg tevreden.

Lisa

3 jaar geleden

Editor Olga

Ik heb mijn juridische bachelorscriptie laten nakijken door Olga. Mijn scriptie is uitvoerig van feedback voorzien, dit was ruim boven mijn verwachting. Ik koos namelijk voor de optie van 24-uur. Mijn scriptie is dankzij correctie van Olga beoordeeld met een 8. Het spreekt van zelf dat ik dus hartstikke tevreden ben over de geleverde dienst!

Faartje

3 jaar geleden

Echt uitstekend!

Echt uitstekend!! Ben erg tevreden over de kritische manier van nakijken van mijn opdrachten/verslagen. Nederlands is echt foutloos dit krijg ik dan ook altijd terug als positieve feedback vanuit school bijvoorbeeld. Olga en Anke zijn mij erg bijgebleven. Olga maakt zelfs mijn inhoudsopgaves in orde waar ik vaak moeite mee heb. Beiden geven ze mij goede feedback en zijn erg kritisch!

Robin H.

Filosofie

Afgelopen maand heb ik mijn bachelor Filosofie behaald. Wanneer ik Literatuurwetenschap heb afgerond wil ik deelnemen aan de researchmaster Philosophy. Daarbij hou ik van lezen, schrijven, concerten bezoeken en films bekijken in de bioscoop.

Renee

Vakgebied: Antropologie

Ik heb ervaring in het redigeren en schrijven van scripties, talloze essays, het opstellen en nakijken van projectvoorstellen en het vertalen van on- en offline teksten. Ik verdiep me graag in verschillende onderwerpen en zie het als een uitdaging om de essentie van een geschreven stuk te vatten. Daarbij is het belangrijk dat een tekst goed loopt, zowel qua vorm als inhoud. Ik help je hier graag bij!

T.

2 jaar geleden

Topservice!

Ik ben enorm tevreden over 24editor. De service is uitstekend. Professionele taalkundigen verbeterden mijn brief op allerlei aspecten. Ik kreeg binnen 24 uur een feilloze brief teruggestuurd, waar ik nog steeds heel blij mee ben. Ik wil vooral Renee bedanken voor het controleren van mijn meerdere brieven. Al met al, zou ik dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Sanne

Vakgebied: Cultuur, Kunstgeschiedenis

Het is een kunst om een tekst zowel qua inhoud als qua vorm voor de lezer aantrekkelijk te maken. Van zo’n uitdaging word ik enthousiast, en ik heb er plezier in omdat je van elke tekst wel wat nieuws opsteekt. Tijdens mijn opleiding en als redacteur deed ik ervaring op met schrijven, redigeren, en vertalen, en inmiddels heb ik daar de nodige fijngevoeligheid in ontwikkeld. Ik buig me dan ook graag over jouw teksten!

Sowenska Donato

3 jaar geleden

24editor is aan te raden

24editor is aan te raden. Je krijgt drie documenten en de prijs is ook goed. Je kan in de een document zien welke correctie men hadden gemaakt met commentaar over de tekst, deze kunt je accepteren of negeren. Er wordt goede en duidelijke correctie gegeven. Er is ook een tweede document met feedback, zodat je weet waarom iets fout is en hou je het beter kan doen. Op dit manier leer je ook hoe je je schrijfvaardigheden kunt verbeteren. Een andere positieve punt is dat ook een derde document is waar al de wijziging geaccepteerd zijn en dus hoeft je niet veel tijd nemen om alle wijziging te accepteren. De prijs van 24editor is ook goed.

Sharona

(Fiscaal) Recht

Tijdens mijn studies strafrecht en fiscaal recht en ook in mijn latere werkzaamheden heb ik veel geoefend met het nakijken van teksten. Ik haal veel voldoening uit het helpen van mensen om hun ideeën en argumenten helder te verwoorden om zo tot een goed eindresultaat te komen. Het is voor mij een uitdaging om een tekst zo goed mogelijk te maken.

Steven

Mijn ervaring heb ik opgedaan in het begeleiden van studenten bij het schrijven van hun (doctoraal)scriptie. Ook heb ik jarenlang gewerkt als wetenschapsvoorlichter en heb ik vele journalistieke artikelen geschreven over wetenschap.

Wat klanten zeggen over Steven

Natasha RH.

3 jaar geleden

Uitstekend

Uitstekend! Ik heb dankzij Steven een GO voor mijn onderzoeksopzet :)

Nancy Y.

2 jaar geleden

Scriptie en plan van aanpak

Ik heb 1x mijn plan van aanpak en 1x mijn gehele scriptie laten nakijken. Ik ben erg blij met het resultaat! Voorheen gaf mijn stagebegeleider feedback op taalfouten. Nu is dit niet meer het geval. Erg bedankt voor jullie hulp!

Sylvia

Vakgebied: Doctoraal Geschiedenis & Kunstgeschiedenis

Tijdens mijn studie Geschiedenis en master Art History heb ik vele scripties geschreven. Ik leerde mijn gedachten te structureren en in duidelijke taal over te brengen. Als freelance editor spoor ik niet alleen spelfouten, maar ook inconsistente of vage formuleringen op. Graag help ik jou een heldere tekst af te leveren, die precies overbrengt wat jij bedoelt.

Wat klanten zeggen over Sylvia

Paulien

3 jaar geleden

Aanrader!

Ik ben positief! Sylvia's feedback was nuttig - de spelfouten die ik echt over het hoofd had gezien haalde zij er wel uit. Bovenal nuttig vond ik het document waarin ze algemene feedback gaf over mijn schrijfstijl en zaken die haar waren opgevallen. Aanrader!

Rafael

3 jaar geleden

Mijn scriptie nagekeken door Sylvia op …

Mijn scriptie nagekeken door Sylvia op grammatica, spelling, zinsconstructie, opbouw, herhalingen, etc. Ik kreeg een uitstekende feedback en een aantal goede adviezen. Ondanks mijn hogeschool aangaf dat mijn conceptversie grammaticaal goed was, is de kwaliteit van mijn scriptie na Sylvia's feedback aanzienlijk hoger, en wel binnen 24u. Nogmaals bedankt!

Sema Aslan

3 jaar geleden

Super

Ik kreeg in een korte tijd mijn scriptie terug met relevante opmerkingen. De opmerkingen zijn erg duidelijk weergegeven door Sylvia. Daarnaast kreeg ik nog 3 andere documenten waarin de aanpassingen al zijn aangepast. Scheelt enorm veel tijd! Toppers.

Tamar

Journalistiek / Geschiedenis

Goede woordkeuze, soepele zinnen, alinea’s die elkaar logisch opvolgen, dat is al een heel mooi begin. Tel daar dan nog de afwezigheid van fouten die de aandacht afleiden bij op en dan ben ik een blije lezer en redacteur. Na mijn opleidingen geschiedenis en journalistiek heb ik al veel mensen geholpen hun verhaal zo helder mogelijk over te laten komen, en dat wil ik blijven doen. Juist ook voor studenten, want het sluitstuk van je studie wil je zeker aantrekkelijk en kloppend hebben.

Tanya

Rechten

Ik vind het fantastisch om bezig te zijn met taal en een steentje bij te kunnen dragen aan de laatste fase van scripties en andere schriftelijke stukken. Tijdens mijn studie Rechtsgeleerdheid ben ik taalmaatje geweest voor vluchtelingen en heb ik zelf veel academische teksten geschreven en gelezen. Hierdoor zie ik razendsnel verbeterpunten in de samenhang, leesbaarheid en grammatica van teksten. Daarnaast vind ik het belangrijk om de auteur veel feedback te geven waarmee deze zijn of haar kennis zelf kan opvijzelen. Zo zorgen we er samen voor dat jouw tekst correct, helder en prettig leesbaar