• Scriptie nakijkdienst
  • Ervaren taalkundigen
  • Binnen 24 uur

Over ons

Werkwijze

Wij stemmen onze werkwijze af op jouw persoonlijke verwachtingen. Dat betekent geen routinematige benadering van jouw scriptie of verslag, maar juist een gerichte aanpak. Ons doel is immers om jouw kans van slagen te verhogen. Onze taalkundigen gaan daarom altijd kritisch, discreet en met aandacht voor details te werk.

Vakkennis

Het redigeren van scripties en het leveren van inhoudelijke feedback is onze expertise. Door de jaren heen raken veel studenten vertrouwd met onze nakijkdienst. Je kunt daarom op ons blijven rekenen, óók nadat je bent afgestudeerd. De volgende stap is namelijk solliciteren of een eigen onderneming starten. Wij helpen je een foutloze eerste indruk te maken met jouw cv, sollicitatiebrief, website, ondernemingsplan en meer.

Kwaliteit

Ons team van editors bestaat uit professionele taalkundigen, die jarenlang ervaring hebben opgedaan met tekstredactie en -correctie. Dankzij ons team en een laag woordtarief, blijven we toegankelijk zonder af te doen aan de kwaliteit. Om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen, werkt 24editor alleen met de beste taalkundigen. Alle editors hebben een strenge selectie doorlopen en een geheimhoudingsverklaring ondertekend.

Bekijk onze teampagina voor een overzicht van alle editors.